فوت و فن های تهیه خورشت گل کلم

به گزارش وبلاگ واحدی، احتمالا وقتی تیتر این گزارش را دیدید تعجب کردید که مگر با گل کلم خورشت هم درست می نمایند؟ بله و طعم بسیار متفاوت و جذابی دارد. خبرنگاران زندگی در این گزارش به شما آموزش می دهد چطور این خورشت را درست کنید و از یکنواختی برنامه غذایی تان خارج شوید.

فوت و فن های تهیه خورشت گل کلم

مواد لازم برای تهیه خورشت گل کلم:

  • پیاز بزرگ: 1 عدد
  • گل کلم کوچک: 1 عدد
  • آبغوره: 1 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: به میزان کافی
  • گوشت خورشتی: 300 گرم
  • رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و دارچین: به میزان کافی

طرز تهیه و دستور پخت خورشت گل کلم:

1. برای تهیه خورشت گل کلم ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید، سپس قابلمه ای را که برای پخت خورشت در نظر گرفته اید روی حرارت قرار دهید و میزانی روغن مایع داخل آن بریزید. اجازه دهید روغن کمی داغ گردد سپس پیاز خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید.

2. پس از اینکه پیاز شفاف و نرم شد میزانی زردچوبه به آن اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا زمانی که پیاز و زردچوبه یکدست شوند. در مرحله بعدی گوشت خورشتی را به صورت قورمه ای خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید.

3. گوشت و پیاز را تفت دهید تا گوشت سرخ گردد و تغییر رنگ دهد. در مرحله بعدی رب گوجه فرنگی را به همراه میزانی دارچین و فلفل سیاه اضافه کنید و مواد را مجددا تفت دهید تا رب گوجه فرنگی هم سرخ گردد و طعم خامی آن گرفته گردد.

4. تفت دادن رب گوجه فرنگی باعث می گردد که خورشت در سرانجام پخت رنگ بهتری بگیرد. پس از اینکه رب گوجه فرنگی به خوبی سرخ شد چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و در آن را بگذارید. حرارت زیر قابلمه را ملایم کنید تا گوشت به آرامی بپزد.

5. در مرحله بعدی باید گل کلم را آماده کنید برای این منظور گل کلم را به قطعات دلخواه خرد کنید. (خیلی ریز خرد نکنید چون باعث می گردد سریع له گردد و ظاهر خورشت را خراب کند.) میزان کمی روغن در یک تابه بریزید و گل کلم را تفت دهید تا طلایی گردد.

6. پس از اینکه گوشت به طور کامل پخت، گل کلم را به همراه میزانی نمک و آبغوره به خورش اضافه کنید و اجازه دهید خورش جا بیفتد. در صورتی که می خواهید خورشت تان کمی ترش تر گردد می توانید از 1 قاشق سوپخوری گرد لیموعمانی هم بهره ببرید.

7. نکته مهم دیگر در خصوص این خورشت این است که پس از اینکه گل کلم را به خورش اضافه کردید خورش نباید مدت زیادی روی حرارت بماند چون بافت لطیف گل کلم ممکن است له گردد. پس از اینکه خورشت آماده شد آنرا به همراه نان یا برنج سرو کنید.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 15 مهر 1400 بروزرسانی: 15 مهر 1400 گردآورنده: huseynvahedi.ir شناسه مطلب: 1952

به "فوت و فن های تهیه خورشت گل کلم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فوت و فن های تهیه خورشت گل کلم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید