اخذ مصوبه 4 فرآورده طبیعی برای بهبود علایم بیماری کرونا

به گزارش وبلاگ واحدی، سخنگوی سازمان غذا و دارو گفت: برای بهبود علایم بیماری کووید19 تا به امروز چهار فرآورده طبیعی با اجزای گیاهی، مصوبه کمیسیون سازمان غذا و دارو را اخذ نموده اند.

اخذ مصوبه 4 فرآورده طبیعی برای بهبود علایم بیماری کرونا

به گزارش گروه اجتماعی وبلاگ واحدی، کیانوش جهانپور سخنگوی سازمان غذا و دارو در پست توییتری خود نوشت: برای بهبود علایم بیماری کووید19 یا یاری به بهبود و فرایند درمان بیماران، تا به امروز چهار فرآورده طبیعی با اجزای گیاهی مصوبه کمیسیون قانونی سازمان غذا و دارو را اخذ نموده اند که دو مورد منجر به صدور مجوز فراوری موقت و مشروط به مدت 6 ماه شده است و دو مورد فراورده دیگر که مصوبه کمیسیون اخذ نموده اند، ولی هنوز برای آن ها مجوز موقت صادر نشده است:

فرآورده شربت فراوریی با نام اظهار شده استاپ سیویر (نام فرآورده تایید نهایی نشده است)

بر اساس کارآزمایی بالینی با مورد مصرف: کاهش دوران بستری و بهبود هایپوکسی، حاوی هفت جزء گیاهی

فرآورده شربت با نام اظهار شده آنوال اس (نام فرآورده تایید نهایی نشده است) حاوی یک جزء گیاهی

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 19 آذر 1399 بروزرسانی: 19 آذر 1399 گردآورنده: huseynvahedi.ir شناسه مطلب: 1443

به "اخذ مصوبه 4 فرآورده طبیعی برای بهبود علایم بیماری کرونا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اخذ مصوبه 4 فرآورده طبیعی برای بهبود علایم بیماری کرونا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید