انتخابات را بستری برای انسجام و وحدت بیشتر تبدیل کنیم

به گزارش وبلاگ واحدی، به گزارش خبرنگاران، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در همایش فرمانداران سراسر کشور که صبح امروز (پنج شنبه 16 اسفند) در محل وزارت کشور برگزار گردید، با قدردانی از زحمات برگزارکنندگان این همایش و حضور فرمانداران از اقصی نقاط کشور در این برنامه، گفت: در ذیل این همایش جلسات خوبی برگزار گردید با مشارکت فرمانداران مطالب مختلف مطرح و تصمیم گیری شده است که می تواند هم برای کسانی که در فرایند تصمیم گیری و در مقام اجرا هستند و هم کسانی که در صف متولی سیاست گذاری، هماهنگی و نظارت هستند، الگوی خوبی باشد.

انتخابات را بستری برای انسجام و وحدت بیشتر تبدیل کنیم

وزیر کشور با بیان اینکه برخلاف حدس های بعضی افراد، سال آینده سال سختی نخواهد بود، گفت: سال 98 چه فرقی با سال جاری خواهد داشت که بگوییم سخت تر است؟ القائاتی صورت می گیرد و شرایطی را ترسیم می کنیم که آنهایی که ضعیف هستند خدایی نکرده منفعل شوند و آنهایی که تدابیری دارند، خارج از عرف و تصور واقعی اقداماتی انجام دهند و با طرح و بیان این موضوع در جامعه، هم روحیه مردم و هم امید و انگیزه آنها را کم نمایند.

وی اضافه نمود: آمریکایی ها هرکاری که می توانستند سال جاری انجام دادند و چه کاری مانده که در سال 98 انجام دهند؟ در حوزه سیاسی، اجتماعی، رسانه ها و اعمال تحریم ها، هرکاری که بلد بودند انجام دادند. ما هم با تجربه ای که داشتیم توانستیم راههایی را باز کنیم و راههای بهتر و بزرگتری را نیز باز خواهیم کرد. ضمن اینکه آمریکا هم در داخل و هم در خارج با سایر کشورها اختلافات و مسائلی دارد و همین موضوع مانع از اقدامات بیشتر آنها می گردد.

رحمانی فضلی در ادامه با بیان اینکه سال 97 سال سختی بود و با خروج آمریکا از برجام، فشارهایی به کشور وارد شد، گفت: دولت در این مدت خود را با شرایط جدید وفق داده است. ساختارهای لازم ایجاد شد، تصمیمات لازم اتخاذ شد و همچنین تدابیر و اقدامات مناسبی انجام شد که در نهایت در وضعیتی هستیم که کشور می تواند به هر نوع تهدیدی که در سال 98 از سوی دشمنان ایجاد می گردد، بایستد و پاسخ درست و قوی دهد.

وی با بیان اینکه باید برای سال 98 گفتمانی در سطح ملی داشته باشیم، گفت: عموما گفتمان ملی کشور هر ساله براساس و حول محور شعار سال مشخص شده از سوی مقام معظم قرار می گیرد، با این حال در داخل وزارت کشور نیز باید گفتمانی درون سازمانی به همین دلیل مشخص کنیم.

رئیس شورای امنیت کشور در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه شرایط منطقه از نظر آگاهی و تحلیل درست مردم و ضدیت با آمریکا شرایط بسیار خوبی است، اظهار کرد: در نظرسنجی های داخلی، مقوله ای به عنوان ترس از آمریکا وجود ندارد برای اینکه تجربه منطقه و کشورهای مختلف را داریم که با اینکه کوشش کردند جای پایی برای خود در منطقه ایجاد نمایند اما در نهایت در اوج حقارت آن کشورها را ترک کردند یا دور از دسترس مستقر شدند.

وزیر کشور به موضوع انتخابات سال آینده اشاره نمود و گفت: هیچ وقت انتخابات در کشور ما تهدید نبوده و همیشه فرصت تلقی شده است. ما باید انتخابات را به جریانی در جهت افزایش نشاط سیاسی و اجتماعی در کشور تبدیل کنیم و با مشارکت مردم در سرنوشت خود و کشور، انسجام و وحدت ملی را بیش از پیش کنیم، اما این کار مدیریت ویژه ای می طلبد.

رحمانی فضلی با اشاره به اختیارات فرمانداری ها، توضیح داد: مشکل ما این است که بعضی از فرمانداران و استانداران از همه مقررات و قوانین اطلاع کافی ندارند یا اگر آگاه هستند، از آنها استفاده نمی نمایند. برهان این مسئله مقایسه یک فرد با سایر فرمانداران یا استانداران است که بعضی با همین اختیارات کارهایی را انجام می دهند اما بعضی دیگر نمی توانند. البته به دلیل اینکه وزارت کشور دستگاه حاکمیتی است قوانین، دستورالعمل ها و مقررات بسیار زیادی دارد اما به هرحال آشنایی با قوانین و مقررات می تواند در جهت انجام وظایف و برنامه ها بسیار یاری نماینده باشد. با این حال ما نیز معتقدیم بایستی اختیارات جدیدتر، بهتر و بیشتر به فرمانداران داده گردد و در این راستا چندین جلسه با دولت نیز داشتیم و اختیارات بیشتری نیز برای فرمانداران گرفتیم.

وی تاکید نمود: ما کمبود منابع نداریم بلکه در تجهیز و مدیریت منابع ضعف داریم که باید بهره وری در کارها را نیز زیادتر کنیم.

وزیر کشور با اشاره به اینکه فرمانداری ها باید ثقل و مرکز مردمی در شهرستانها باشد، از فرمانداران خواست تا بیش از پیش در میان مردم حضور یابند و در جریان مسائل و مسائل آنها قرار گیرد.

رحمانی فضلی توضیح داد: بسیاری مسائل و مسائل مردم با گفت و گو و حضور مسئولان در میان مردم و شنیدن مسائل آنها حل می گردد.

وی با بیان اینکه باید فراوری، سرمایه گذاری و اشتغال را به عنوان محور اصلی و مطالبه مردم درنظر بگیریم، گفت: معیشت، اشتغال و مسکن مشکل اصلی مردم است و باید کوشش کنیم زمینه های حل مسائل را ایجاد کنیم و در این جهت نباید بگوییم این موارد در حوزه اختیارات یا وظایف ما نیست بلکه آنچه در توان داریم را بکار بگیریم.

وزیر کشور همچنین اعلام نمود: اکثر بانوان توانمند و دارای ظرفیت های بالا در عرصه های علمی و استعداد و تجارب کافی در امور اجرایی هستند که باید در همه حوزه ها از نظرات و تجارب آنها استفاده کرد و حتما در جلسات مشورتی و تصمیم گیری استان حضور یابند.

رحمانی فضلی در سرانجام با تاکید بر اینکه همیشه منافع ملی و مصلحت عمومی را در نظر بگیرید و صادقانه عمل کنید، گفت: اگر کار را دست انجام دهیم، قانون را خوب اجرا کنیم و همچنین در کنار تعامل و گفت و گو با همه و توجه به سلایق و دیدگاههای مختلف، بر مبنای حق و قانون عمل کنیم، در این صورت نباید از هیچ چیزی ترسید و مطمئن باشیم دیگران نیز حرف شما را قبول خواهند کرد. مرز ما قانون است و ذره ای از قانون و اصولمان نباید عقب نشینی کنیم.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 3 تیر 1398 بروزرسانی: 5 مهر 1399 گردآورنده: huseynvahedi.ir شناسه مطلب: 215

به "انتخابات را بستری برای انسجام و وحدت بیشتر تبدیل کنیم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "انتخابات را بستری برای انسجام و وحدت بیشتر تبدیل کنیم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید