برترین رستوران های توکیو؛ ژاپن
به گزارش وبلاگ واحدی، در توکیو مراکز زیادی برای غذا خوردن وجود دارد؛ از رستوران های مشهور و ستاره دار گرفته تا غذاخوری های سنتی. در این مطلب با برترین رستوران های توکیو آشنا می شویم.
غذا خوردن در توکیو، فقط به سوشی محدود نمی گردد. انواع غذاها و دسرها از سراسر کره خاکی را می توانید در توکیو پیدا کنید. ویژگی مثبت دیگری که این رستوران ها دارند، این است که در کنار کیفیت بالا، قیمت های مناسبی برای همه بودجه ها دارند. در واقع با بیشترین محدودیت مالی، باز هم می توانید در رستوران های توکیو غذا بخورید؛ به خصوص در رستوران های سنتی توکیو. اینجا بهشتی برای علاقه مندان به غذا است. برای تهیه غذاهای از تازه ترین برترین مواد اولیه استفاده می گردد. انعام دادن در رستوران های توکیو رایج نیست، مگر در رستوران های هتل های لوکس که معمولا هزینه ای بابت سرویس در صورت حساب شما اعمال می گردد.
رستوران کاندا (Kanda)
در نگاه اول شاید ظاهر و موقعیت مکانی رستوران کاندا (Kanda) را دست کم بگیرید و ناامید شوید؛ رستورانی در یک ساختمان ناشناس در یک خیابان خلوت و گمنام. ولی باید بدانید که سرآشپز این رستوران یعنی هیرویوکی کاندا، استاد آشپزی معاصر ژاپن است. در این رستوران برترین غذاهای فصلی، تازه ترین سوشی ها با تازه ترین مواد غذایی تهیه می شوند. از آنجایی که این رستوران فقط هشت صندلی در کنار یک کانتر چوبی و سه ستاره میشلن دارد، باید حداقل از دو ماه قبل برای غذا خوردن در آن، میز رزو کنید.
رستوران نیویورک گریل (New York Grill)
رستوران نیویورک گریل (New York Grill) در طبقه پنجاه و دوم هتل Park Hyatt قرار گرفته است و رستورانی ایده آل برای دوستداران غذاهای گوشتی است. در منوی این رستوران انواع غذاهای گوشتی گریل شده وجود دارد که بسیار اشتها برانگیز هستند و نظیر آن را در توکیو پیدا نمی کنید. برای این که از حضور و غذا خوردن در این رستوران، نهایت لذت را ببرید، یک میز کنار پنجره رزرو کنید. لذت تماشای چشم انداز ای که از این ارتفاع از شب های توکیو خواهید دید، دست کمی از لذت چشیدن طعم های متفاوت و بی نظیر غذاها ندارد.
رستوران گینزا کیوبی (Ginza Kyubey)
یکی از بزرگ ترین اشتباهاتی که ممکن است مرتکب شوید، این است که به توکیو سفر کنید و سوشی نخورید. مگر این که اصلا سوشی دوست نداشته باشید. یکی از برترین رستوران های شهر برای خوردن سوشی، رستوران Ginza Kyubey، پرچم دار رستوران های Kyubey است که خانوادگی اداره می شوند. در این رستوران چهار طبقه، پیشخدمت ها با کیمونو و لباس های زیبای سنتی از مهمانان پذیرایی می نمایند. در این رستوران قسمت های مختلفی برای سرو غذا وجود دارد. یکی سالن غذاخوری با میز و صندلی، دیگری یک بخش مخصوص سرآشپزها که جلوی چشم مهمانان از تازه ترین مواد برای تهیه سوشی استفاده می نمایند، دیگری اتاق های خصوصی با میزهای کوتاه و زیراندازهای سنتی ژاپن.
یکی از نکات جالب این رستوران این است که صاحب آن، حتی برای دقایقی کوتاه، سعی می نماید با همه مهمان ها خوش و بش کند. یکی از برترین بخش های این رستوران، کانتر اصلی در طبقه همکف است جایی که سرآشپزها غذاها را آماده می نمایند و در خصوص آن ها با مشتریان صحبت می نمایند. این رستوران بسیار محبوب است و استیون اسپیلبرگ یکی از مشتریان دائمی آن است؛ بنابراین بهتر است که از قبل میز رزرو کنید.
رستوران دازل (Dazzle)
در نگاه اول، فضای داخلی رستوران Dazzle، توجه تان را جلب می نماید. این رستوران، برترین غذاهای فرانسوی را سرو می نماید، دکوراسیونی مجذوب کننده و فضایی گرم و محبت آمیز دارد. رستوران دازل از آنجایی که محبوبیت و معروفیت فراوانی دارد، بسیار شلوغ است و برای رفتن به آن حتما باید از قبل میز رزرو کنید.
رستوران ریوگین (RyuGin)
سرآشپز رستوران RyuGin یعنی Seiji Yamamoto، با خلاقیت و نوآوری های خارق العاده در تهیه و تزیین غذا، مهمانان زیادی را به سوی رستوران خود می کشد. این رستوران، سه ستاره میشلن دارد و بدون تردید ارزش هزینه کردن دارد. انواع غذاهای لذیذ و دسرهای میوه ای متنوع در منوی این رستوران پیدا می گردد.
رستوران Beard
برای این که طعم بی نظیر آشپزی کالیفرنیایی را در آسیا تجربه کنید، رستوران Beard برترین انتخاب است. این رستوران فضایی ساده و دلنشین دارد و معمولا به وسیله بسیاری از گردشگران، نادیده گرفته می گردد. 8 صندلی پشت میز و 4 صندلی کانتر دارد. با وجود این که این رستوران نسبتا کوچک است و از سال 2012 فعالیت خود را آغاز نموده، در همین مدت کم توانسته معروفیت فراوانی کسب کند و به محبوبیت هم در بین اهالی شهر و هر در میان گردشگران برسد. با توجه به این که رستورانی مشهور است و تعداد صندلی های کمی دارد، باید از قبل رزرو کنید. منوی رستوران، متناوبا تغییر می نماید و با الهام از مواد غذایی فصلی و بومی و آشپزی کالیفرنیایی تنظیم می گردد. غذاها را سرآشپز رستوران در مقابل مهمانان تهیه می نماید. انواع دسرهای میوه ای و غذاهای لذیذ و سالاد در منوی این رستوران دیده می گردد. موس شکلاتی و تارت بلوبری از دسرهایی است که حتما باید امتحان کنید. صبحانه های روز یکشنبه شامل انواع پنکیک و تست آووکادو و... در منوی رستوران وجود دارد.
رستوران ایوی پلیس (Ivy Place)
رستوران Ivy Place رستورانی زیبا و مدرن و آرام با دکوراسیونی تشکیل شده از چوب و سنگ و پنجره هایی بزرگ، یکی از برترین رستوران های توکیو است که غذاهای اروپایی سرو می نماید، از انواع پیتزای سبزیجات گرفته تا گوشت های کبابی.
رستوران code kurkku
رستوران code kurkku، رستورانی شیک و مدرن با باغ های زیبا احاطه شده است. غذای رستوران، ارگانیک و فصلی است و با الهام از آشپزی ایتالیایی و تغییرات ژاپنی تهیه می گردد. منوی این رستوران با وجود غذاهای لذیذ یکی از متنوع ترین منوهای ممکن است و هر غذایی که از میان آن ها انتخاب کنید، بدون شک ارزش هزینه کردن دارد. منوی رستوران شامل برترین غذاهای فصلی است که با تازه ترین و مرغوب توین مواد تهیه می شوند.
رستوران Rakushokushu Maru
اگر می خواهید غذاهای لذیذ و باکیفیت سنتی را تجربه کنید، حتما به رستوران Rakushokushu Maru سر بزنید. تنوع غذاهای رستوران بسیار قابل توجه است و هر غذایی که فکر کنید از توفوی خانگی گرفته تا مرغ بریان لیمویی، در منوی آن دیده می گردد. رستوران، پایین یک پلکان در نزدیکی خیابان اصلی Aoyama قرار گرفته است.
رستوران هیگاشیاما (Higashiyama)
فضای داخلی رستوران Higashiyama، با آثار هنری و خوشنویسی های ژاپنی، فانوس های زیبا و وسایل مدرن طراحی شده است. قسمت هایی از این رستوران پنجره هایی بزرگ مشرف به باغ رستوران دارد. در واقع با تمام ویژگی های مدرن، فقط دکوراسیون و ظاهر این رستوران، برای این که آن را انتخاب کنید، کافی است. غذای این رستوران هم درست مثل طراحی فضای داخلی آن، چشمگیر و قابل توجه است. انواع سوپ، برنج، ماهی های فصلی و ترشی سبزیجات در کنار غذاهای متنوع این رستوران سرو می گردد. علاوه بر غذاهای لذیذ، نوشیدنی های فصلی، کامل نماینده منوی این رستوران است.
منبع: کجارو / The Daily Telegraph