راهنمای تخصصی دریافت ویزای کانادا

اگر قصد سفر به کانادا را دارید و سوالاتی درباره چگونگی اخذ ویزای این کشور را دارید، این مقاله را دنبال کنید.

راهنمای تخصصی دریافت ویزای کانادا

برای بازدید از کانادا باید گذرنامه معتبری با حداقل شش ماه اعتبار داشته باشید. برای بازدید از کشورهای معاف از ویزا (به استثای ایالات متحده) احتیاج به خرید یک مجوز سفر الکترونیک (eTA, $7) که چیزی شبیه به برگه معافیت از ویزای SAs ESTA است دارید. برای بازدید از کشورهایی که احتیاج به ویزا دارند باید پیش از ورود به خاک کانادا برای درخواست ویزا اقدام گردد.

بازدیدنمایندگان بعضی کشورها برای ورود به کانادا احتیاج به ویزا دارند برای بازدید از کشورهای معاف از ویزا (به استثای ایالات متحده) احتیاج به خرید یک مجوز سفر الکترونیک (eTA, $7) دارند. این کار باید پیش از سفر انجام گیرد البته به صورت آنلاین نیز می توان فرم را تکمیل کرد. این کار معمولا چند دقیقه زمان می برد.

در حال حاضر برای 46 کشور، شامل بیشتر اعضای اتحادیه اروپا، استرالیا و نیوزلند برای بازدید از این کشور بیش از 6 ماه احتیاجی به ویزا نیست.

در صورتی که شما قصد تحصیل یا کار در کانادا را دارید ویزای جداگانه ای برای کلیه ملیت ها احتیاج است.

برای تمدید ویزا کانادا باید حداقل یک ماه پیش از انقضای ویزای فعلی خود اقدام کنید.

موسسه تخصصی ویزای کانادا تمامی امور مربوط به دریافت ویزای کانادا، از وقت سفارت و پیکاپ پاسپورت کانادا تا اخذ ویزای توریستی و مولتی 5 ساله کانادا همراه با دعوتنامه معتبر و رسمی از این کشور را با به کارگیری تجربه ای چندین ساله در این امور و ارائه مشاوره رایگان برای متقاضیان محترم، توسط کارشناسان مجرب به انجام می رساند.

انواع ویزای کانادا

قبل از آغاز هر کاری در راستا اخذ ویزای کانادا باید خود را برای درخواست وقت سفارت کانادا آماده سازید و اولین قدم در این راستا تکمیل مدارک مورد احتیاج جهت ارائه به افسر پرونده ویزای کانادا و نیز امور انگشت نگاری است.

گفتنی است در تمامی مراحل اعم از مصاحبه سفارت کانادا و انگشت نگاری حضور شخص مسافر الزامی است و هر جا به غیر از این را اظهار داشت باید به گفته و عملکردشان شک کنید.

ویزای کانادا در 3 نوع انجام می گردد:

  • ویزای یک بار ورود یا Single
  • مولتی پل یا چند بار ورود multiple
  • ویزای 5 ساله یا سوپر ویزا supervisa

نکته مهم:

داشتن یک یا دو ویزای شینگن برای دریافت ویزای کانادا الزامی است و نیز ویزاهای درجه یک مانند ویزای ژاپن و امریکا در پاسپورت شما یاری بزرگی برای اخذ ویزای کانادا است.

وقت سفارت کانادا

لازمه اخذ ویزای کانادا مانند همه کشورها مشخص وقت سفارت کانادا است که این مهم هم در مرجع ویزای کانادا در سریع ترین زمان توسط کارشناسان مربوطه انجام می گیرد.

نکته قابل توجه در انجام امور مربوط به وقت سفارت کانادا که باید بدانید این است که برای اتمام درخواست ویزا و ثبت آن در سفارت کانادا انگشت نگاری الزامی است.

در حالتی که متقاضی وقت سفارت کانادا، درخواست خود را به صورت آنلاین ثبت می نماید تا 30 روز مهلت دارد که به یکی از شعب واک در آنکارا، استانبول یا ابوظبی دبی مراجعه کند در غیر این صورت هزینه اون سوخت و درخواستش باطل خواهد شد.

در صورتی که فرد بخواهد حضوری وقت سفارت کانادا ثبت نام کند هنگام ثبت نام و تحویل مدارک انگشت نگاری انجام می گردد.

توجه: تا زمانیکه انگشت نگاری انجام نگردد ثبت نام وقت سفارت کانادا تکمیل نشده و درخواست ویزای او تحت آنالیز قرار نمی گیرد.

مدارک ویزای کانادا

1. کپی تمام صفحات پاسپورت که مهر یا ویزا دارند (از سال 2004)

2. تکمیل و تایید فرم درخواست ویزا (application form).

3. ترجمه شناسنامه

4. تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی (family information).

5. یک قطعه عکس 3.5 * 4.5

6. ارائه ترجمه سند ملکی

7. رزرو هتل و بلیط (اختیاری)

8. دعوتنامه (اختیاری)

9. ترجمه سند ازدواج (اگر زن و شوهر با هم اقدام نمایند)

10. مدارک مورد احتیاج برای دریافت ویزای پنج ساله کانادا(Supervisa).

11. ارائه ترجمه مدرک شغلی (برای صاحبین مشاغل جواز کسب ضروری است، اما برای کارمندان نامه اشتغال به کار و فیش حقوقی باید ارائه گردد)

12.ویزای 5 ساله در اصل 10 ساله بوده اما از آنجا که اعتبار پاسپورت های ایرانی بیش از 5 سال نیست، مدت زمان این ویزا نیز برای افراد ایرانی 5 ساله لحاظ می گردد.

13. افرادی واجدالشرایط دریافت این نوع ویزا هستند که فرزند یا نوه آن ها دارای اقامت موقت یا دائم باشد. (دارنده PR یا مقیم کانادا).

معمولاً والدین دانشجویان در حال تحصیل در کانادا یا والدین افراد مقیم کانادایی می توانند نسبت به درخواست این ویزا اقدام نمایند.

14. پاسپورت: بسیاری از بازدیدنمایندگان بین المللی برای ورود به کانادا احتیاج به پاسپورت دارند. در مرزهای دریایی و زمینی شهروندان امریکایی می توانند از گواهینامه،کارت اقامت دایم و یا کارت نکسوز استفاده نمایند.

راهنمای ویزای مولتی 5 ساله کانادا

ویزای مولتی کانادا نوعی از ویزای کانادا است که به دارنده ویزا این اجازه را می دهد که به دفعات به وسیله کلیه مرزها و در زمان های مختلف به کانادا تردد کند.

ویزای مالتیپل تا یک ماه قبل از تاریخ ابطال گذرنامه فرد دارای اعتبار است.

از آنجا که گذرنامه های افراد ایرانی به طور معمول تا 5 سال اعتبار دارند، چنین ویزایی عملاً می تواند تا بیش از 4 سال اعتبار داشته باشد.

براساس دستورالعمل اداره مهاجرت، ویزای مولتی 5 ساله کانادا به طور معمول تنها شامل دو گروه زیر می گردد:

1. افرادی که به صورت مداوم به کانادا سفر می نمایند.

2.پدر و مادرهای مسن و بازنشسته ای که قبلاً به وسیله فرزندانشان برای مهاجرت به کانادا اقدام نموده باشند.

به طور کلی سیاست دولت کانادا به شکلی است که تا جایی که ممکن است تقاضای پدر و مادرها برای ویزای کانادا را با دیده اغماض آنالیز کند و به این گروه ویزا بدهد، بویژه پدر و مادرهایی که بازنشسته شده اند و انگیزه ای برای کار و زندگی در کانادا ندارند و قبلا هم برای مهاجرت به کانادا به وسیله فرزندانشان اقدام نموده اند.

با این حال هیچ تضمینی برای اخذ ویزای وجود ندارد و در نهایت این افسر مهاجرت است که تصمیم می گیرد برچسب ویزا را برای شخص بزند یا نه.

نوعی از ویزای مولتی کانادا ویزای مولتی 5 ساله کانادا است که به وسیله موسسه تخصصی ویزای کانادا ارائه خدمات مشاوره و اجرای تضمینی صفر تا صد این امور در سریع ترین زمان انجام می گردد.

مقررات گمرکی کانادا

در وب سایت رسمی آژانس مرزی کانادا در خصوص قوانین مقرراتی مواردی ذکر شده که چند نمونه از این مقررات به توضیح ذیل است:

می توانید در مجموع تا سقف 60 دلار هدیه با خود همراه داشته باشید.

تا سقف10000 دلار وجه نقد موردگمرکی نداشته،اما بیش از آنها باید به گمرک گزارش گردد.

همراه داشتن لوازم شخصی همانند لوازم کمپ، تجهیزات ورزشی، دوربین، لپ تاپ در گمرک مشکل نخواهد داشت. اما بهتر است وجود این وسایل را به گمرک گزارش دهید. به خصوص زمانی که چندین بار از مرز امریکا و کانادا قصد عبور داشته باشید.

حیوانات خانگی باید دارای شناسنامه باشند و گواهی مبتنی بر این طی 36 ماه گذشته داروی هاری دریافت نموده اند را همراه داشته باشند.

می توانید داروهای شخصی خود را برای استفاه 90 روزه همراه داشته باشید(در نظر داشته باشید درصورتی که داروها در امریکا تهیه شده باشد از لحاظ قانونی با مشکل روبرو خواهید شد.)

تا سقف 200 نخ سیگار، 50 نخ سیگار برگ، 200 گرم تنباکو، 200 نخ چوب تنباکو را بدون پرداخت عوارض گمرکی همراه داشته باشید.

منبع: کجارو / xn-ymcbaa1cq7nna78g5kc.com
انتشار: بروزرسانی: 15 مهر 1398 شناسه مطلب: 440

به "راهنمای تخصصی دریافت ویزای کانادا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "راهنمای تخصصی دریافت ویزای کانادا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید