طرز تهیه جوجه کباب ترش

به گزارش وبلاگ واحدی، همان طور که از نام این غذا پیداست، ماده اصلی آن مرغ (در صورت امکان جوجه مرغ) بوده و خوراک به صورت کبابی تهیه می گردد.

طرز تهیه جوجه کباب ترش

به گزارش خبرنگاران به نقل از ویستا

مواد لازم برای تهیه جوجه کباب ترش شمالی:

فیله یا سینه مرغ500 گرم
رب انار ترش2-3 ق غذاخوری
نمک، فلفلبه میزان لازم
پیاز1 عدد
روغن (ترجیحا روغن زیتون) یا کره4 ق غذاخوری - 50 گرم
گردو3 ق غذاخوری
زعفران دم نموده1 ق سوپ خوری
ماست2 ق سوپ خوری

طرز تهیه جوجه کباب ترش شمالی:

  1. برای تهیه جوجه کباب ترش شمالی ابتدا فیله های مرغ را به قطعات مربعی متوسط خرد کنید.
  2. فیله ها را داخل یک کاسه بریزید و پیاز خرد شده را به آن ها اضافه کنید.
  3. ماست و زعفران را در ظرفی جداگانه باهم مخلوط کنید و به فیله ها اضافه کنید.
  4. گردو را چرخ نموده و یا آسیاب کنید و به مواد قبلی اضافه کنید.
  5. رب انار و روغن را نیز به مواد کباب اضافه نموده و خوب باهم مخلوط کنید.
  6. ترجیحا نمک و فلفل را برای آخرین مرحله بگذارید.
  7. مواد را 3-4 ساعت یا بیشتر داخل یخچال قرار دهید تا خوب مزه دار شوند.
  8. حالا جوجه های مزه دار شده را به سیخ بکشید و داخل فر یا روی منقل کباب کنید.

جوجه کباب ترش یا جوجه ترش شما آماده است. می توانید مثل دیگر انواع کباب، آن را همراه با برنج یا نان سرو کنید. در کنار جوجه کباب ترش شمالی، از مخلفات خوشمزه گیلانی مثل زیتون پرورده، کال کباب و ... غافل نشوید.

چند نکته درباره تهیه جوجه کباب ترش شمالی:

  • اگر دوست دارید غذای شما طعم اصیل گیلانی داشته باشد از رب انار ترش بهره ببرید.
  • همچنین می توانید از آب نارنج یا آب انار نیز برای مزه دار کردن مرغ بهره ببرید.
  • در صورت تمایل دانه های انار ترش را نیز داخل مواد مرینیت بریزید.
  • اضافه کردن ماست به مواد این کباب به دلیل تردتر شدن گوشت است و می توانید آن را به دل خواه حذف یا اضافه کنید.
  • طرز تهیه جوجه کباب ترش در تابه:

    1. برای تهیه جوجه کباب ترش در تابه می توانید جوجه های مزه دار شده را به سیخ چوبی بکشید.
    2. کف تابه را با مقداری روغن یا کره چرب کنید.
    3. سیخ های چوبی کوچک را کف تابه چیده و صبر کنید تا یک طرف خوب سرخ گردد.
    4. کباب را برگردانید تا سمت دیگر نیز کاملا سرخ گردد.
    5. وقتی هر دو سمت کباب ها سرخ شد، درب تابه را ببندید تا خوب مغزپخت شوند.

    امیدواریم از این دستور پخت ساده استفاده نموده و یک جوجه ترش گیلانی خوشمزه تهیه کنید و در کنار سایر مخلفات خوشمزه گیلانی یک سفره اصیل گیلانی پهن کنید و از خوردن این غذاهای خوشمزه و متنوع لذت ببرید

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 26 بهمن 1399 بروزرسانی: 26 بهمن 1399 گردآورنده: huseynvahedi.ir شناسه مطلب: 1569

به "طرز تهیه جوجه کباب ترش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه جوجه کباب ترش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید