مدارک مورد احتیاج برای دریافت اقامت توریستی کانادا

اگه دلتون میخواد به کانادا سفر کنید در ادامه با ما همراه باشید.

مدارک مورد احتیاج برای دریافت اقامت توریستی کانادا

مدارک مورد احتیاج برای دریافت اقامت توریستی کانادا

  • پاسپورت معتبر
  • سلامت روانی و فیزیکی کامل
  • مدارک مالی و کاری لازم اعم از گردش حساب سه ماهه و نامه تمکن مالی، ترجمه مدارک شغلی و...
  • اقناع افسر مربوطه به جهت بازگشت حتمی شخص به کشور مبدا
  • داشتن طرح و برنامه برای سفر به لحاظ اینکه به مدت معلوم و محدودی در خاک کانادا اقامت داشته باشید.
  • خروج از کشور کانادا قبل از منقضی شدن تاریخ ویزا
  • عدم تمایل برای کار در خاک کانادا تا زمان یکه در آن اقامت دارید.
  • نداشتن سو سابقه
  • اثبات عدم خطر امنیتی

موافقت قطعی و کامل در رابطه با پایبندی و اطاعت همه جانبه از قانون و مقررات، ضمن اینکه در صورت تشخیص افسر سفارت از شما تقاضای معاینات پزشکی می گردد.

نکات دریافت ویزای توریستی کانادا

یکی از نکاتی که اغلب متقاضیان دریافت ویزای توریستی کانادا نسبت به آن کم توجه هستند اختصاص دادن دقت کافی برای پر کردن فرم اپلیکیشن کانادا ست.بنابراین سعی کنید به هنگام پر کردن فرم تقاضای ویزای توریستی تمام توجهتان را معطوف آن کنید.

دست کم چند هفته قبل از تاریخ سفر خود جهت دریافت ویزای مولتی اقدام کنید تا از انجام پروسه ویزای قبل از سفر اطمینان پیدا کنید.

از ارائه مدارک اشتباه و جعلی و مخفی کردن حقایق از سفارت اجتناب کنید.

در نظر داشته باشید تصمیم گیری در رابطه با صدور ویزای توریستی کانادا منوط به مصاحبه حضوری نمی باشد. در واقع سفارت کانادا در ایران مصاحبه حضوری جهت صدور و عدم صدور ویزا ندارد. بنابراین از ارسال مدارک کامل، دقیق و واضح خود برای افسر صادر کننده ویزا جهت اقناع او اطمینان حاصل کنید.

انتشار: بروزرسانی: 1 مهر 1398 شناسه مطلب: 112

به "مدارک مورد احتیاج برای دریافت اقامت توریستی کانادا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مدارک مورد احتیاج برای دریافت اقامت توریستی کانادا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید