مدارک لازم برای ویزای توریستی کانادا چیست؟

یکی از انواع ویزای کانادا ویزای توریستی است که برای دریافت آن احتیاج به مدارک زیر را دارید.

مدارک لازم برای ویزای توریستی کانادا چیست؟

فرم اطلاعات خانوادگی و اطلاعات فردی: فرم اطلاعات خانوادگی و اطلاعات فردی ویزای کانادا باید به زبان انگلیسی پر گردد. فرم اطلاعات خانوادگی ویزای کانادا شامل اطلاعات فرد متقاضی، پدر و مادر و خواهر و برادر ایشان می باشد. همچنین در این فرم باید اطلاعات شغلی، تاریخ تولد و آدرس این اشخاص باید تکمیل گردد. در صورت درخواست می توانید برای تکمیل این فرم ها، از خدمات ویزای گروه مسافرتی ویزالند بهره ببرید.

ارائه بلیط رفت و برگشت هواپیما و واچر هتل: در صورتی که دعوت نامه ندارید، باید علاوه بر مدارک دیگر، رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما و همچنین واچر هتل رزرو گردیده خود را، به افسر ویزای کانادا ارائه کنید.

دعوت نامه رسمی (در صورت وجود): دعوت نامه ویزای کانادا می تواند از سوی بستگان درجه یک، بستگان و یا یکی از بستگان شخص متقاضی صادر گردد. در دعوت نامه، شخص دعوت کننده اظهار می نماید که برای دیدار ایشان قصد سفر به کانادا دارید، در منزل ایشان اقامت دارید و همچنین در صورت لزوم، ایشان از شما حمایت مالی خواهد نمود. دعوت نامه باید با هدف توریستی و یا بازدید از خانواده صادر گردد.

انتشار: بروزرسانی: 1 مهر 1398 شناسه مطلب: 95

به "مدارک لازم برای ویزای توریستی کانادا چیست؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مدارک لازم برای ویزای توریستی کانادا چیست؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید