13 تا از تند ترین ادویه های دنیا

به گزارش وبلاگ واحدی، ادویه ها به عنوان یک طعم دهنده، نقش بسیار زیادی در آشپزی دارند و همیشه همین موضوع است که باعث شده تا آشپزان حرفه ای تمام کوشش خود را نمایند که با استفاده از ادویه های مختلف طعم های شگفت انگیز و عجیبی به غذاهای خود بدهند.

13 تا از تند ترین ادویه های دنیا

هر یک از ادویه ها با توجه به طعم و مزه ای که دارند، می توانند طعم و مزه غذای شما را دستخوش تغییر نموده و حس و حال آن را عوض نمایند.

در این مطلب خبرنگاران قصد داریم تا شما را با ادویه هایی آشنا کنیم که استفاده از آن ها باعث می گردد تا مزه غذای شما به طرز چشمگیری تند و آتشی گردد. پس با ما همراه باشید تا نگاهی به تند ترین ادویه های جهان انداخته و آن ها را یک به یک به شما معرفی کنیم.

1-ادویه تند فلفل کاین

یکی از ادویه های تند جهان ادویه ای است که از فلفل کاین به وجود می آید. این فلفل تنها در گوان فرانسه که در حوزه دریای کارائیب قرار گرفته به وجود می آید و کشور گوان این فلفل و ادویه آن را در حجم های بسیار زیادی هر ساله به سراسر جهان صادر می نماید. از فلفل کاین فراوری شده در کشور گوان فرانسه، در طبخ غذاهایی مثل ماهی، میگو، مرغ و یا انواع سالاد استفاده می گردد.

2- ادویه فلفل قرمز

ادویه فلفل قرمز به عنوان یکی از تندترین فلفل های جهان در بین آشپزان معروفیت دارد و درصد بسیار کمی از این ادویه می تواند طعم غذای شما را بسیار تند و آتشی کند.

نکته جالبی که باید بدانید این است که در کشور پرو که یکی از بزرگترین فراوری نمایندگان فلفل قرمز است، در رستوران ها آن شاهد سرو سینی فلفل قرمز هستیم و بعلاوه در این کشور سس هایی تهیه می شوند که در آن اندازه زیادی فلفل قرمز وجود دارد و خوردن این سس ها کار هر کسی نیست.

3-ادویه فلفل سیاه

افرادی که غذاهای تند را دوست دارند، ضروری است تا حتماً ادویه فلفل سیاه را در آشپزخانه خود قرار بدهند، چرا که استفاده از این ادویه می تواند هم غذای شما را تند نموده و هم مزه مجذوب کننده و شگفت انگیزی به آن بدهد.

4-ادویه فلفل تند جامائیکایی

یکی دیگر از کشورهای زیبا حوزه دریای کارائیب، کشور جامائیکا است. این کشور دارای محصولات مختلفی بوده که به تمام نقاط جهان آن ها را صادر می نماید. یکی از این محصولات، فلفل تند جامائیکایی است که ادویه به دست آمده از آن جز تند ترین ادویه های جهان به شمار میرود.

5-پودر فلفل تند

آشپزان حرفه ای و درجه یک به جای آن که از یک نوع فلفل در غذاهای خود استفاده نمایند، به سراغ ادویه ای به نام پودر فلفل تند آمده و آن را درست می نمایند.

آشپزان به اندازه لازم از این ادویه خاص در طبخ غذاهای مختلف استفاده می نمایند. در واقع پودر فلفل تند ترکیبی از چندین نوع فلفل مختلف است و درصد استفاده از هر فلفل در داخل آن بستگی به سبک آشپزی هر سر آشپز دارد.

6-ادویه سرپراجا

یکی دیگر از ادویه های تند که معمولاً در آشپزخانه های کشورهای آسیای وجود دارد، سرپراجا است. این نوع ادویه مزه بسیار تند و آتشی داشته و بعلاوه از آن برای فراوری انواع سس نیز استفاده می گردد.

7- فلفل هابانرو

بی شک یکی از تندترین فلفل های جهان که خوردن آن کار هر کسی نیست، فلفل هابانرو است. این محصول به فلفل هندی نیز معروفیت دارد و معمولاً رستوران هایی که مرغ کبابی می پزند، از این ادویه برای خوشمزه تر کردن غذای خود بهره می برند.

8- فلفل جالاپنو

یکی دیگر از ادویه های تند جهان جالاپنو است که منبع غنی از ویتامین بوده و خوردن آن مزایای بسیار زیادی دارد. نکته بسیار مهمی این است که این فلفل به قدری تند است که تنها افراد خاصی می توانند آن را بخورند و استفاده از این ادویه در درصد بسیار کم نیز می تواند غذای شما را تند و آتشین کند.

9- فلفل سرانو

معمولاً در منطقه ها کوهستانی کشور مکزیک فلفل سرانو کشت شده و به تمام نقاط جهان صادر می گردد. ادویه بدست آمده از این فلفل منبع غنی از ویتامین c و B6 بوده و می تواند به خوبی باعث ارتقا سیستم بدنی شما گردد.

10-کارولینا ریپر

اگر پای رکورد زدن و تند بودن وسط باشد هیچ ادویه نمی تواند جای کارولینا ریپر را بگیرد. این ادویه که از فلفلی با همین نام فراوری می گردد یکی از تندترین و آتشی ترین ادویه های جهان تا سال 2013 بوده است و حتی نام آن در کتاب رکوردهای گینس نیز ثبت شده است.

11-فلفل تاباسکو

یکی دیگر از ادویه های تند جهان، ادویه است که از فلفل تاباسکو به وجود می آید و از آن برای تهیه سس تاباسکو نیز استفاده می گردد. سس تاباسکو اولین بار در کشور آمریکا فراوری شد و سپس به تمامی نقاط جهان صادر گشت. امروزه ادویه تاباسکو به وسیله سرآشپزان مشهور جهان برای تند کردن بیشتر غذاهای شان مورد استفاده قرار می گیرد.

12-فلفل تند تایلندی

ادویه که از فلفل تند تایلندی به وجود می آید جز تندترین ادویه های جهان است. این فلفل معمولاً در کشورهای شرق آسیا، به خصوص چین و تایلند کشت شده و به نقاط مختلف جهان صادر می گردد.

ادویه فلفل تند تایلندی معمولاً برای درست کردن سوپ مورد استفاده قرار می گیرند و اگر دوست دارید تا سوپ خود را تند و مزه آن را شگفت انگیز کنید، پیشنهاد ما به شما این است که حتماً از ادویه فلفل تند تایلندی در سوپ خود بهره ببرید.

13-ادویه کریول

یکی دیگر از ادویه های ترکیبی فوق العاده تند، ادویه کریول است که بسیاری از افراد آن را تندترین ادویه جهان می نامند. برای درست کردن این ادویه ضروری است تا از ترکیب پودر فلفل سیاه، ریحان، دانه های فلفل، فلفل کاین، پودر سیر، پیاز و پودر آویشن استفاده گردد.

وجود این مواد مختلف در کنار هم باعث شده تا مزه این ادویه فوق العاده تند و آتشین باشد و افرادی که قصد دارند تا با استفاده از این ادویه، غذا درست نمایند، تنها درصد کمی از این ادویه را بر روی غذای خود می ریزند، چرا که اگر درصد ادویه کریول غذای شما زیاد باشد، خوردن آن عملاً برای درصد بسیار زیادی از مردم غیر ممکن خواهد بود.

شکم گردیغذاغذاهای محلیمکزیکهند

منبع: الی گشت
انتشار: 20 مرداد 1404 بروزرسانی: 20 مرداد 1404 گردآورنده: huseynvahedi.ir شناسه مطلب: 2580

به "13 تا از تند ترین ادویه های دنیا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "13 تا از تند ترین ادویه های دنیا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید