طرز تهیه پاستا خانگی فوری و ساده به 20 روش

به گزارش وبلاگ واحدی، یکی از خوبی های پاستا این است که می توانید آن را با هر سبک و سیاقی که می خواهید و هر ترکیباتی که با ذائقه ی تان جور در می آید آماده کنید. این غذای محبوب تنوعی بی خاتمه دارد و به همین علت هرگز طعم آن برایتان تکراری نمی گردد. ما نیز در این مطلب از خبرنگاران مگ، طرز تهیه پاستا ساده به 20 روش مختلف را آموزش داده ایم که هر کدام را به راحتی و در کم ترین زمان می توانید در خانه درست کنید.

طرز تهیه پاستا خانگی فوری و ساده به 20 روش

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان پخت 20 دقیقه

مناسب برای 4 تا 5 نفر

میزان سختی آسان

طرز تهیه پاستا با مرغ ساده

پاستان با مرغ یکی از ساده ترین و البته رایج ترین روش های تهیه پاستا است که با کمترین مواد اولیه آماده می گردد.

مواد لازم برای پاستا مرغ ساده
پاستا (هر نوع دلخواه)225 گرم
سینه مرغ3 عدد
پودر سیرنصف قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاهبه میزان دلخواه
روغن زیتونیک قاشق غذاخوری
کره2 قاشق غذاخوری
سیر3 حبه
آرد سفیدنصف قاشق غذاخوری
آب مرغنصف پیمانه
آب لیموی تازهنصف قاشق چای خوری
خامه غلیظ یا خامه زده شدهیک پیمانه
پنیر پارمزاننصف پیمانه

طرز تهیه:

  1. پختن پاستا: در یک قابلمه میزان کافی آب و کمی نمک بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. سپس پاستا را داخل آن بریزید و طبق دستورالعمل روی بسته بپزید.
  2. مزه دار کردن مرغ: در این فاصله، سینه های مرغ را به صورت طولی به 4 تکه برش بزنید. سپس روی هر دو طرف تکه های مرغ، پودر سیر، نمک و فلفل بپاشید.
  3. سرخ کردن مرغ: یک تابه مناسب را روی حرارت میانه رو به بالا قرار دهید. روغن زیتون و یک قاشق غذاخوری از کره را به تابه اضافه کنید و اجازه دهید تا کره آب گردد. سپس تکه های مرغ را به تابه اضافه و سرخ کنید. هر طرف را حدود 5 تا 6 دقیقه باید سرخ کنید.
  4. درست کردن سس پاستا: در یک تابه دیگر، یک قاشق غذاخوری به جای مانده از کره را اضافه کنید. پس از آب شدن کره، سیر ریز خرد شده و آرد را اضافه کنید و حدود 30 ثانیه تفت دهید تا عطر سیر بلند گردد. سپس آب مرغ و آب لیموی تازه را کم کم به تابه اضافه کنید و هم بزنید تا آرد گلوله نگردد. اجازه دهید سس حدود یک دقیقه بجوشد. بعد از آن، خامه را به سس اضافه کنید و اجازه دهید حدود 4 تا 5 دقیقه دیگر روی حرارت بماند تا کمی غلیظ گردد (اگر سس خیلی سریع آغاز به قل زدن کرد، حرارت را کم کنید).
  5. خرد کردن مرغ های پخته: در همین حین که سس در حال غلیظ شدن است، مرغ های پخته شده را به قطعات کوچک و لقمه ای برش دهید.
  6. ترکیب پاستا با سس و پنیر پارمازان: پاستای آبکش شده و تکه های مرغ را همراه با پنیر پارمزان رنده شده به تابه حاوی سس اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تمام پاستا و مرغ به سس آغشته شوند.

پاستا با مرغ را می توانید به دو روش دیگر نیز تهیه کنید که این 2 روش را در محتوای طرز تهیه پاستا مرغ به طور کامل آموزش داده ایم.

طرز تهیه پاستا بدون مرغ

پاستا را حتی می توان بدون گوشت و مرغ و تنها با یک سس گوجه فرنگی ساده درست کرد و از طعم آن لذت برد. برای درست کردن این پاستا فقط کافی است که پاستای مورد علاقه خودتان را بپزید و اب کش کنید سپس با سس گوجه فرنگی (طرز تهیه سس گوجه فرنگی) ترکیب نموده و در نهایت میزانی پنیر پارمازان روی آن بریزید. به همین سادگی غذای شما حاضر و آماده است.

طرز تهیه پاستا آلفردو با مرغ و قارچ

پاستا آلفردو با مرغ و قارچ و خامه، یکی دیگر از پرطرفدارترین انواع پاستا در دنیا است. مهم ترین شاخصه این پاستا، سس آن است که از خامه پرچرب، کره و پنیر پارمزان تهیه می گردد و یک بافت خامه ای و لذیذ به پاستا می دهد.

خواندنی ها

طرز تهیه پاستا آلفردو با مرغ و قارچ و خامه

طرز تهیه پاستا با گوشت چرخ نموده

این دستور پخت پاستا با گوشت چرخ نموده هم بسیار ساده و سریع است و از آن مهم تر به خاطر استفاده از گوشت در آن، ارزش غذایی بالایی هم دارد و می گردد برای وعده شام یا ناهار، روی آن حساب کرد.

مواد لازم برای پاستا گوشت چرخ نموده
پاستا225 گرم
روغن زیتونیک قاشق غذاخوری
پیاز میانهنصف یک عدد
گوشت چرخ نموده کم چرب450 گرم
سیر3 حبه
گوجه فرنگی خرد شده به همراه آب آن400 گرمی
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
سس خردل (اختیاری)نصف قاشق چای خوری
چاشنی ایتالیایی¼ قاشق چای خوری
خامه غلیظ یا خامه زده شده¾ پیمانه
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
پنیر پارمزانبه میزان دلخواه

طرز تهیه:

  1. پختن پاستا: پاستا را طبق دستورالعمل بپزید.
  2. سرخ کردن گوشت: در یک تابه بزرگ یا قابلمه مناسب، روغن زیتون بریزید و روی حرارت میانه رو به بالا قرار دهید. سپس پیازهای خرد شده را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. پس از آن، گوشت چرخ نموده و سیر له شده را نیز به پیازها اضافه کنید و 8 دقیقه دیگر یا تا زمانی که رنگ گوشت قهوه ای گردد، تفت دهید.
  3. اضافه کردن چاشنی به سس گوشت: گوجه فرنگی های خرد شده، رب گوجه فرنگی، سس خردل و چاشنی ایتالیایی را به مواد داخل تابه اضافه کنید و هم بزنید. سپس حرارت را کم کنید و حدود 4 تا 5 دقیقه صبر کنید و بعد از آن خامه را به سس اضافه کنید. بگذارید سس 5 دقیقه دیگر روی حرارت بماند تا غلیظ گردد. در آخر به میزان لازم نمک و فلفل سیاه نیز به سس اضافه کنید.
  4. ترکیب پاستا و سس گوشت چرخ نموده: پاستای آبکش شده را با سس مخلوط کنید و در صورت تمایل، میزانی پنیر پارمزان رنده شده روی آن بریزید.

طرز تهیه پاستا ساده با پنیر پیتزا

برای تهیه پاستا ساده با پنیر پیتزا، ابتدا باید پاستای دلخواه خودتان را بپزید و آبکش کنید. سپس یک سس ساده از ترکیب کره، آرد، نمک و فلفل و شیر به همراه پنیر چدار (روی حرارت ملایم گاز) درست کنید. در آخر پاستای آب کش شده را با سس مخلوط کنید و روی آن کمی پنیر پیتزا بریزید تا آماده سرو گردد.

برای خرید پنیر پیتزا، کافیست به سوپرمارکت خبرنگاران سر بزنید.

طرز تهیه پاستا تن ماهی

طرز تهیه پاستا تن ماهی همچون پاستا با گوشت چرخ نموده است و خیلی سریع و راحت آماده می گردد. مواد اولیه این پاستا نیز مشابه پاستا گوشت چرخ نموده است، تنها شما باید یک عدد تن ماهی را (برای 4 نفر) جایگزین گوشت کنید.

برای تهیه پاستا ایتالیایی با تن ماهی، ابتدا پیاز خردشده را در روغن زیتون تفت دهید تا سبک گردد، سپس سیر رنده شده، رب گوجه فرنگی و میزانی زردچوبه اضافه کنید و با حرارت ملایم سرخ کنید تا عطر سیر آزاد گردد. گوجه فرنگی میکس شده را همراه با نمک و فلفل سیاه و قرمز در تابه بریزید و بپزید تا آب آن کشیده گردد؛ سپس تن ماهی را اضافه نموده و برای چند دقیقه دیگر تفت دهید. در خاتمه، پاستای آب کش شده را با سس مخلوط نموده، روی آن پنیر پارمزان بریزید. در صورت دلخواه می توانید روی پاستای خود را با زیتون سیاه و سبزیجات معطری مثل ریحان یا جعفری، تزئین کنید.

طرز تهیه پاستا میگو

اگر هم عاشق پاستا هستید و هم طزفدار طعم غذاهای دریایی، به احتمال زیاد عاشق این پاستا میگوی خوشمزه خواهید شد. طرز تهیه این پاستا هم بسیار راحت است.

مواد لازم برای پاستا میگو
پاستا لینگویینی225 گرم
روغن زیتونیک قاشق غذاخوری
کرهیک و نیم قاشق غذاخوری
میگوی خام (ترجیها منجمد)450 گرم
نمک، فلفل سیاه و پودر پابریکابه میزان لازم
سیریک حبه
خامهنصف پیمانه
پنیر پارمزاننصف پیمانه
جعفری تازهیک چهارم پیمانه

طرز تهیه:

  1. پختن پاستا: پاستا را طبق دستورالعمل بپزید.
  2. سرخ کردن میگو: یک تابه را روی حرارت میانه قرار دهید و یک قاشق غذاخوری کره و روغن زیتون را در آن آب کنید. سپس میگوها را به مدت یک دقیقه در تابه تفت داده و نمک، فلفل و پاپریکا را به آن اضافه کنید. میگوها را تا جایی تفت دهید که تغییر رنگ دهد.
  3. تهیه سس: در یک تابه دیگر، به جامانده کره را آب کنید و سیر خرد شده را 30 ثانیه در کره تفت دهید. سپس خامه و پس از آن پنیر پارمزان را اضافه کنید. در آخر نیز میزانی نمک و فلفل به سس اضافه کنید
  4. ترکیب پاستا و سس: پاستای آبکش شده را به تابه حاوی سس اضافه کنید. میگوهای پخته شده را نیز به تابه اضافه کنید. در آخر، پاستای خود را با جعفری خرد شده تزئین نموده و بلافاصله سرو کنید.

طرز تهیه پاستا با سوسیس

برای تهیه پاستا با سوسیس، ابتدا پاستا را طبق دستور بپزید و آبکش کنید. در این میان، پیاز و سیر خرد شده را در روغن زیتون تفت دهید تا سبک شوند، سپس سوسیس های خرد شده را اضافه نموده و سرخ کنید تا طلایی شوند. پس از افزودن نمک، فلفل و ادویه های دلخواه، پاستای آبکش شده را به مواد اضافه نموده و در خاتمه، پنیر پیتزای رنده شده را روی پاستا بپاشید.

برای خرید سوسیس و کالباس کافیست به سوپرمارکت خبرنگاران مراجعه کنید.

طرز تهیه پاستا پستو

مواد لازم برای پاستا پستو
پاستا ریگاتونی (یا هر پاستای دلخواه دیگر)225 گرم
سس پستویک پیمانه
خامهیک پیمانه
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
پنیر پارمزان رنده شدهبه میزان لازم

طرز تهیه:

  1. پختن پاستا: پاستا را طبق دستورالعمل بپزید.
  2. آماده کردن سس: در همین حین که پاستا در حال پخت است، سس پستو (آموزش آن را در محتوای طرز تهیه سس پستو بخوانید) و خامه را در یک تابه بریزید و خوب هم بزنید. سپس تابه را روی حرارت میانه قرار دهید و اجازه دهید به مدت 5 تا 7 دقیقه بجوشد و کمی غلیظ گردد. اگر سس بیش از حد غلیظ شد، می توانید کمی از آب پاستا را یه آن اضافه کنید.
  3. ترکیب پاستا با سس: پاستا را آبکش کنید و بلافاصله به تابه حاوی سس، اضافه و خوب مخلوط کنید. در صورت احتیاج، کمی نمک و فلفل سیاه نیز اضافه کنید. در آخر پاستا را داخل ظرف مورد نظر خود سرو و روی آن پنیر پارمزان رنده شده بپاشید.

طرز تهیه پاستا اسفناج

برای تهیه یک پاستای ساده و خوشمزه با اسفناج، ابتدا پاستا را بپزید و آبکش کنید. در این فاصله، در یک تابه کره را ذوب نموده و سیر خرد شده را کمی در آن تفت دهید تا عطرش بلند گردد. سپس اسفناج تازه را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم گردد. در آخر، پاستای آبکش شده را به مخلوط اسفناج افزوده و همراه پنیر پارمزان رنده شده، نمک، فلفل سیاه و ادویه های دلخواه، خوب ترکیب کنید.

طرز تهیه پاستا بادمجان

مواد لازم برای پاستا بادمجان
اسپاگتی یا پاستای دلخواه300 گرم
بادمجان800 گرم
روغن زیتون فرا بکر4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
سیر2 حبه
پیاز کوچکیک عدد
پوره گوجه فرنگی700 گرم
پونه کوهی خشکیک قاشق چایخوری
فلفل قرمز (اختیاری)به میزان دلخواه
برگ ریحان تازهنصف پیمانه
پنیر پارمزان رنده شدهبه میزان دلخواه

طرز تهیه:

  1. کبابی کردن بادمجان: ابتدا فر را روشن کنید و روی دمای 240 درجه سانتی گراد، تنظیم کنید. سپس تکه های بادمجان را با روغن زیتون، نمک و فلفل مخلوط کنید و روی سینی فر حاوی کاغذ روغنی بچینید. سینی را به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید. سپس بادمجان ها را برگردانید و 5 دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا نرم و کمی طلایی شوند. پس از آن سینی را از فر خارج نموده و اجازه دهید بادمجان ها خنک شوند.
  2. پخت پاستا: پاستا را طبق دستورالعمل بپزید.
  3. تهیه سس: میزانی ز وغن زیتون در یک تابه بزرگ بریزید و اجازه دهید روی حرارت گاز گرم گردد. سپس سیر ریز خرد شده را اضافه کنید و حدود 20 ثانیه تفت دهید و بعد پیاز ریز خرد شده را هم اضافه کنید و چند دقیقه ای تفت دهید تا نرم و شفاف گردد. پس از آن، پوره گوجه فرنگی، پونه کوهی، فلفل قرمز (در صورت تمایل)، نمک و فلفل سیاه را را به تابه اضافه کنید.
  4. ترکیب پاستا با سس و بادمجان: تکه های بادمجان کبابی را به سس اضافه کنید، سپس پاستای پخته و آبکش شده را نیز اضافه کنید. به آرامی مواد را مخلوط کنید تا پاستا به سس آغشته گردد. بلافاصله پاستا را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با میزانی برگ ریحان تازه و پنیر پارمزان رنده شده تزئین نموده و سرو کنید.

طرز تهیه پاستا سیر ساده

پاستا سیر یکی از ساده ترین و خوشمزه ترین انواع پاستاست که در عین سادگی، طعمی فوق العاده دارد. این پاستا معمولاً با ترکیبی از سیر تازه خرد شده، روغن زیتون و کمی فلفل قرمز تهیه می گردد و طعم و عطر دلچسبی دارد.

طرز تهیه پاستا سیر را هم می توانید در خبرنگاران مگ بیاموزید.

طرز تهیه پاستا سبزیجات رژیمی

اگر در رژیم به سر می برید هم می توانید نسخه رژیمی پاستا یعنی پاستای سبزیجات را درست کنید. این پاستا شاید به مقدار ی دیگر گزینه های این فهرست، بافت و طعم خامه ای نداشته باشد، اما همچنان خوشمزه است.

مواد لازم برای پاستا رژیمی سبزیجات
اسپاگتییک بسته
قارچ تازه6 عدد
پیاز میانهیک عدد
هویج میانه2 عدد
لوبیا سبز200 گرم
نخود سبز پختهیک پیمانه
سیر2 حبه
روغن2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبهبه میزان لازم

طرز تهیه:

در ابتدا هویج و لوبیا سبز را بخارپز کنید. سپس سبزیجات را به صورت نگینی خرد نموده و کنار بگذارید. در یک تابه میزانی روغن بریزید و پیاز خرد شده را در آن تفت دهید تا سبک گردد، سپس سیر رنده شده را اضافه کنید و کمی دیگر با پیاز تفت دهید. حالا هویج، لوبیا سبز، قارچ خرد شده و نخود سبز را همراه با ادویه ها به تابه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید. بعد یک استکان آب به مواد اضافه کنید و درب تابه را 10 دقیقه ببندید تا سبزیجات بپزند. در این فاصله، اسپاگتی را طبق دستور روی بسته بندی، بپزید و آبکش کنید. در آخر پاستای آبکش شده را به سبزیجات پخته اضافه نموده و خوب مخلوط کنید.

طرز تهیه پاستا چیکن فاهیتا

چیکن فایتا ترکیبی از پاستای ایتالیایی و فاهیتای مکزیکی است و هواداران زیادی دارد. این پاستا با تکه های مرغ طعم دار شده با ادویه های فاهیتا، فلفل دلمه ای های رنگارنگ، پیاز، سیر و یک سس خامه ای خوش عطر آماده می گردد.

خواندنی ها

طرز تهیه پاستا چیکن فاهیتا

طرز تهیه پاستا کاربونارا

مواد لازم برای پاستا کاربونارا
پاستا (اسپاگتی، بوکاتینی یا فتوچینی)450 گرم
بیکن225 گرم
روغن زیتون فرابکر یا کرهیک قاشق غذاخوری
سیریک تا 2 حبه
تخم مرغ3 تا 4 عدد
پنیر پارمزان یا پکورینو رنده شدهیک پیمانه
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم

طرز تهیه:

  1. تفت دادن بیکن و سیر: روغن زیتون یا کره را در یک تابه بریزید و روی شعله گاز با حرارت میانه قرار دهید تا گرم گردد. سپس بیکن خرد شده را اضافه کنید و به آرامی تفت دهید تا ترد گردد. در صورت تمایل، میزانی سیر ریز خرد شده هم به بیکن اضافه کنید. سپس تابه را از روی حرارت بردارید.
  2. هم زدن تخم مرغ و پنیر: تخم مرغ ها را در یک کاسه کوچک بشکنید و خوب هم بزنید. سپس حدود نصف پنیر رنده شده را به تخم مرغ ها اضافه کنید.
  3. پخت پاستا: پاستا را طبق دستورالعمل بپزید.
  4. مخلوط کردن پاستا با بیکن: وقتی پاستا پخته شد، آن را همانطور داغ، به کاسه حاوی مخلوط بیکن و سیر منتقل کنید. اجازه دهید کمی از آب پاستا همراه آن وارد کاسه گردد و میزانی از آب پاستا را هم برای تنظیم غلظت سس نگه دارید.
  5. افزودن مخلوط تخم مرغ: مخلوط تخم مرغ و پنیر هم زده شده را به پاستا اضافه کنید و به سرعت هم بزنید تا تمام مواد با هم ترکیب شوند. غذا را بچشید و در صورت احتیاج، کمی نمک اضافه کنید. برای جلوگیری از خشک شدن پاستا، می توانید کمی از آب پاستای نگه داشته شده را به آن اضافه کنید تا سس حالت خامه ای خود را حفظ کند.
  6. سرو: پاستا کاربونارا را بلافاصله در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با به جامانده پنیر پارمزان و فلفل سیاه، تزئین کنید.

طرز تهیه پاستای تاکو ساده

پاستای تاکو ساده یک ترکیب خوشمزه و متفاوت از دو غذای محبوب پاستا و تاکو است. در این غذا، گوشت چرخ نموده با ادویه های مخصوص تاکو، پیاز و گوجه تفت داده می گردد و سپس با پاستای پخته شده، پنیر و خامه ترکیب می گردد.

دیدنی ها

طرز تهیه پاستای تاکو

طرز تهیه پاستا بلونز

مواد لازم برای پاستا بلونز
پاستا فتوچینی یا اسپاگتییک بسته
پیازیک عدد میانه
هویج2 عدد میانه
کرفس2 عدد میانه
گوشت چرخ نموده360 گرم
کره4 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی¾ لیوان فرانسوی دسته دار
گوجه فرنگی4 عدد میانه
سرکه سفید½ لیوان فرانسوی دسته دار
عصاره گوشت¾ لیوان فرانسوی دسته دار
خامه½ لیوان فرانسوی دسته دار
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و فلفل قرمزبه میزان لازم
پنیر پارمزانبه میزان دلخواه
جعفریبه میزان دلخواه

طرز تهیه:

ابتدا هویج و کرفس را به صورت نگینی یا خلالی خرد کنید و کمی تفت دهید. در یک تابه دیگر، پیاز را با میزانی کره سرخ کنید تا سبک گردد، سپس گوشت چرخ نموده، زردچوبه، فلفل و نمک را به پیاز اضافه نموده و تفت دهید. حالا هویج و کرفس تفت داده شده و سرکه را هم به گوشت اضافه کنید و حدود 10 دقیقه اجازه دهید که با همدیگر بپزند.

در ادامه گوجه فرنگی خرد شده یا رنده شده و رب گوجه را اضافه کنید و کمی صبر کنید تا خامی گوجه گرفته گردد. سپس عصاره گوشت را اضافه نموده و اجازه دهید سس حدود 30 دقیقه با حرارت ملایم بپزد. در خاتمه خامه را به سس اضافه کنید و بلافاصله شعله را خاموش کنید.

پاستا را طبق دستور بپزید و آبکش کنید، سپس با این سس خوشمزه مخلوط نموده و در نهایت با پنیر پارمزان و جعفری تازه تزئین و سرو کنید.

طرز تهیه پاستا گوجه

پاستا گوجه نیز یکی از ساده ترین و محبوب ترین انواع پاستا است که با مواد اولیه در دسترس تهیه می گردد و طعم دلپذیری دارد. برای آموزش نحوه درست کردن این پاستای خوشمزه می توانید به محتوای طرز تهیه پاستا گوجه رجوع کنید.

طرز تهیه پاستا عربیتا

مواد لازم برای پاستا عربیتا
پاستا پنه225 گرم
روغن زیتون3 قاشق غذاخوری
سیر3 حبه
گوجه فرنگی ریز خرد شده به همراه آب آنحدود 400 گرم
فلفل قرمزیک قاشق چای خوری
شکر قهوه ای (اختیاری)یک قاشق چای خوری
پنیر پارمزان تازه رنده شدهبه میزان لازم
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم

طرز تهیه:

در یک قابلمه میانه، روغن زیتون را روی حرارت میانه رو به بالا گرم کنید. پس از داغ شدن روغن، سیر ریز خرد شده را اضافه کنید و حدود یک دقیقه تفت دهید. سپس فلفل قرمز، گوجه فرنگی های خرد شده و شکر قهوه ای (در صورت تمایل برای متعادل کردن تندی فلفل) را اضافه کنید و خوب مواد را با همدیگر ترکیب کنید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید سس تان یک ربع با حرارت ملایم بجوشد.

در همین حین که سس در حال آماده شدن است، پاستا را طبق دستورالعمل روی بسته بندی بپزید.

پس از آماده شدن سس، آن را با نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه مزه دار کنید. سپس پاستا را آبکش کنید و به تابه حاوی سس اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تمام پاستا به سس آغشته گردد. در صورت تمایل، می توانید روی پاستا هم پنیر پارمزان رنده شده بپاشید.

طرز تهیه پاستا چوبی ساده

پاستا چوبی ساده، یکی از مجذوب کننده ترین و خوشمزه ترین روش های سرو پاستاست که در آن رشته های پاستا به همراه سوسیس، پنیر یا سبزیجات دلخواه به سیخ کشیده شده و سپس پخته یا کبابی می شوند. این مدل پاستا بیشتر جنبه فینگر فود دارد و برای مهمانی ها یا دورهمی های محبت آمیز انتخاب فوق العاده ای است. طرز تهیه پاستا چوبی را هم قبلا در خبرنگاران مگ آموزش داده ایم.

خواندنی ها

معرفی انواع پاستا

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 13 اردیبهشت 1404 بروزرسانی: 13 اردیبهشت 1404 گردآورنده: huseynvahedi.ir شناسه مطلب: 2565

به "طرز تهیه پاستا خانگی فوری و ساده به 20 روش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پاستا خانگی فوری و ساده به 20 روش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید