این غذا ها را مصرف کنید تا دچار سرطان نشوید
به گزارش وبلاگ واحدی، متخصص طب ایرانی گفت: سبزیجات و میوه های تازه و بعضی ادویه جات، سیب، زعفران، اسفناج، چای کم رنگ، زردچوبه، زیتون، هویج، مرکبات و فلفل در پیشگیری از ابتلا به سرطان موثر بوده و باید مصرف گردد.
به گزارش، علیرضا یارقلی، متخصص طب ایرانی درباره باید ها و نباید های غذایی در طب ایرانی به ویژه برای پیشگیری از ابتلا به سرطان، گفت: غذا های فرآوری شده و مانده که به آن غذا های آماده و فست فود می گوییم غذا هایی غلیظ هستند که در بدن ایجاد سودا می نمایند و جزو التهابات سرد و غلظت آورنده بوده و موجب سرطان می شوند.
وی با اشاره به ضرورت استفاده از غذا های تازه و طبیعی برای حفظ سلامت بدن، گفت: غذا های ساده، سبزیجات و میوه جات تازه و بعضی ادویه جات و گیاهانی مثل سیب، زعفران، اسفناج، چای کم رنگ، زردچوبه، زیتون، کلم به مقدار کم، چغندر، هویج، مرکبات و فلفل که بر سرطان تاثیر خوبی دارند، باید مصرف شوند.
این متخصص طب ایرانی اضافه نمود: البته ادویه جات مثل فلفل و زردچوبه تا وقتی در غذا استفاده می گردد هیچ منعی برای مزاج های مختلف ندارند.
یارقلی متذکر شد:خوردن غذا های غلیظ مانند آش رشته برای افرادی که معده سرد و ضعیفی دارند مناسب نیست، اما برای افرادی که فعالیت زیادی دارند و ورزشکار هستند مناسب است.
وی در مورد اثرات خواب بر پیشگیری از ابتلا به سرطان، گفت: خواب شب یعنی اینکه حدود ساعت 10 یا 11 شب بخوابیم. در فصول سرد سال خوابیدن در طول روز اصلا خوب نیست و اگر کسی عادت دارد می تواند یک ساعت قبل از اذان ظهر بخوابد، اما خواب در غروب بدترین نوع خواب است.
این متخصص طب سنتی بیان داشت: خوردن چای کم رنگ ایرادی ندارد و قهوه یک یا دوبار در هفته نیز بلامانع است.
منبع: خبرگزاری فارس
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان