خواص بامیه ؛ خوراکی ضد دیابت
به گزارش وبلاگ واحدی، بامیه دیابت را درمان می نماید! بله درست شنیدید. درباره خواص بامیه چه می دانید؟ با خبرنگاران همراه باشید.
بامیه ضد دیابت است. تعجب نکنید! منظور ما گیاه سبز و خوردنی بامیه است که به عنوان یک ماده غذایی ارزشمند در کشور های آسیای جنوبی، آمریکا و آفریقا هواداران خاص خودش را دارد. گیاه بامیه یکی از سبزیجات مهم در آشپزی مردم هند است؛ یک چاشنی خوشمزه و پر خاصیت که درمان هزار و یک درد شما است، تا به حال خورشت بامیه یا ترشی آن را امتحان نموده اید؟ با خبرنگاران همراه باشید.
طبع گیاه بامیه
طبع بامیه سرد و تر است. درباره ارزش غذایی بامیه چه می دانید؟ گیاه بامیه ارزش غذایی فراوانی دارد؛ از پروتئین گرفته تا چربی، کربوهیدرات، فیبر و ویتامین c در این گیاه یافت می گردد؛ بامیه سرشار از کلسیم است که از پوکی استخوان جلوگیری می نماید. با ما همراه باشید تا درباره خواص بامیه بیشتر بدانید.
خواص بامیه در طب سنتی
بامیه چه خاصیتی دارد؟ درباره خواص گیاه بامیه چه می دانید؟ یکی از خاصیت های بامیه فیبر فراوان موجود در این گیاه است؛ درباره فواید بامیه هر چه بگوییم باز هم کم است؛ مثلا یکی از موارد پرکاربرد این گیاه، درمان دیابت و کنترل قند خون است، این گیاه با آنتی اکسیدان های فراوانی که دارد مانند چای سبز باعث لاغری و تناسب اندام بدن می گردد. با ما همچنان همراه باشید تا درباره خواص بامیه اطلاعات بیشتری کسب کنید.
فواید بامیه برای هضم غذا
گیاه بامیه باعث هضم غذا می گردد، بامیه سرشار از فیبر فراوان است که به دستگاه گوارش یاری می نماید، مطالعات دانشمندان نشان می دهد که فیبر بالای موجود در بامیه از بیماری قلبی جلوگیری می نماید و سرطان روده را بهبود می بخشد.
خواص بامیه برای لاغری
آیا بامیه برای لاغری خوب است؟ مصرف بامیه یا آب آن به دلیل وجود پلی ساکارید ها خاصیت چربی سوزی دارد و شما را لاغر می نماید. مصرف منظم بامیه خورشتی، چه به صورت خام یا پخته از چاقی جلوگیری می نماید؛ زیرا بامیه از مواد غذایی کم کالری با فیبر فراوان و مواد معدنی غنی است.
فیبر موجود در بامیه به شما احساس سیری طولانی مدت می دهد و مثل یک ضد اشتها عمل می نماید. بامیه خاصیت دیورتیک و ادرار آوری دارد که به دفع آب اضافی بدن یاری می نماید و باعث کاهش وزن و لاغری می گردد؛ معجزه آب بامیه برای لاغری را همین امروز به واقعیت تبدیل کنید.
خواص بامیه برای دیابت و چربی خون
خاصیت بامیه برای دیابتی ها چیست؟ یکی از فواید بامیه خشک، کنترل قند خون و دیابت است. بامیه هم مثل میوه کیوی، سطح گلوکز خون و میزان کلسترول و چربی آن را تنظیم می نماید.
خواص بامیه خورشتی برای سم زدایی بدن
از گیاه بامیه به عنوان یک سم زدای طبیعی بدن استفاده می گردد؛ این سبزی ماده لزجی دارد که به دفع مواد زائد و سموم سیستم گوارش و کبد یاری می نماید.
بامیه سبز؛ تقویت نماینده مغز و حافظه
خوردن بامیه ریسک ابتلا به آلزایمر و دیگر بیماری های عصبی را کاهش می دهد؛ زمانی که شما به صورت مرتب این گیاه را مصرف کنید، آسیب هایی که به مغز وارد شده است، ترمیم می شوند؛ بامیه مثل کندر حافظه را تقویت می نماید.
خواص درمانی بامیه برای سلامت قلب
فولات موجود در گیاه بامیه باعث سلامت قلب و عروق می گردد؛ این ماده با افزایش نیتریک اسید می تواند از قلب شما محافظت و با رادیکال های آزاد مقابله کند. آب بامیه گرفتگی رگ های خونی را رفع می نماید.
خواص بامیه در بارداری
هر نصف فنجان بامیه پخته شده حدود 37 میکروگرم فولات دارد که به سوخت و ساز کربوهیدرات ها، پروتئین و چربی یاری می نماید. فولیک اسید یا همان ویتامین B9 موجود در بامیه یک ماده ضروری برای خانم های باردار است.
اگر حامله هستید، خورشت بامیه را امتحان کنید؛ مصرف بامیه در شیردهی هم بسیار مفید است. همچنین گیاه بامیه برای تقویت جنسی و تعادل هورمون های زنانه بسیار مفید است و از عفونت های ادراری جلوگیری می نماید.
بامیه و یبوست
بامیه یک ملین طبیعی است که روده بزرگ را نرم و لزج می نماید. محتوای فیبری بامیه می تواند آب را جذب نموده و روده بزرگ را منعطف تر کند؛ در این صورت، یبوست شما بر طرف خواهد شد. بامیه عمل دفع را با لغزنده کردن روده بزرگ، آسان تر می نماید.
بامیه گیاه ضد افسردگی
اگر افسردگی فصلی دارید، در کنار زعفران و گل گاو زبان، بامیه بخورید. منیزیم موجود در گیاه بامیه می تواند اعصاب شما را آرام کند. بهتر است در کنار دمنوش های گیاهی، بامیه را هم امتحان کنید.
درمان سرماخوردگی با گیاه بامیه
اگر مشکل گلودرد، عفونت یا سرماخوردگی دارید، گیاه بامیه را امتحان کنید. بامیه دشمن سرماخوردگی و آنفولانزا است که اثر ضد ویروسی و ضد باکتری دارد؛ آب بامیه گلودرد را تسکین می دهد. همچنین ویتامین c موجود در این گیاه برای درمان آسم و تسکین التهاب بدن بسیار مفید است.
بامیه گیاه ضد سرطان
همانطور که گفتیم، بامیه گیاه ضد سرطان است که آنتی اکسیدان های طبیعی زیادی دارد؛ این گیاه با رادیکال های آزاد مبارزه می نماید و سلول های سرطانی را از بین می برد.
خواص بامیه برای زیبایی پوست و مو
ویتامین c موجود در گیاه بامیه از پیری پوست جلوگیری می نماید؛ درواقع این گیاه با رادیکال های آزاد که باعث پیری و چین و چروک پوست می شوند، مبارزه می نماید. ویتامین a موجود در بامیه هم یک گزینه حیاتی برای تضمین درخشندگی و زیبایی پوست است. اسکراپ آب بامیه یا استفاده از ژل موی بامیه جوش و آکنه پوستی را رفع می نماید.
فواید بامیه برای درمان آب مروارید
با ویتامین a و بتا کاروتن موجود در گیاه بامیه می توانید بینایی خود را تقویت کنید. استفاده از بامیه خورشتی در غذا ها آب مروارید چشم را رفع می نماید.
بامیه؛ ضد پوکی استخوان
کلسیم و ویتامین k به بدن یاری می نمایند تا استخوان ها سالم و محکم بمانند؛ کلسیم موجود در گیاه بامیه یکی از مواد معدنی مهم برای تراکم استخوان ها و جلوگیری از پوکی استخوان است.
خواص بامیه برای سنگ کلیه
بامیه می تواند ریسک آسیب به کلیه ها را کاهش دهد و سنگ کلیه را درمان کند. آسیب های کلیوی بیشتر از همه بیماران دیابتی را در معرض خطر قرار می دهد؛ لذا مصرف منظم بامیه به افراد دیابتی یاری می نماید تا کلیه های سالم تری داشته باشند.
خواص پودر بامیه خشک شده برای کم خونی
بامیه حاوی مقدار زیادی آهن و مس است. این مواد معدنی در سالم نگاه داشتن گلبول های قرمز خون و فراوری آن ها بسیار مهم هستند. اگر مشکل کم خونی دارید، از چاشنی و غذا هایی بهره ببرید که با این گیاه تهیه می شوند.
مضرات بامیه
مصرف بامیه تقریبا بی خطر است؛ همانطور که گفتیم، این گیاه برای خانم های باردار بسیار مفید است؛ اگر مشکل دیابت دارید، بامیه را به همراه قرص متفورمین مصرف نکنید.
نظر شما درباره این ماده غذایی ارزشمند چیست؟ دیابتی های عزیز این شاه گیاه یا شاه سبزی می تواند قند خون شما را تا حد زیادی کنترل کند؛ منتظر چه هستید؟ همین حالا خورشت بامیه لذیذ و خوشمزه را امتحان کنید.
منبع: پیام دلتا