طرز تهیه املت بندری متفاوت و فوق خوشمزه
به گزارش وبلاگ واحدی، املت بندری، یک ترکیب هیجان انگیز از دو غذای محبوب یعنی سوسیس بندری و املت گوجه است که طعم بی نظیری را به شما هدیه می دهد. قبلا در کتاب کاله هم طرز تهیه سوسیس بندری و هم طرز تهیه املت گوجه را آنالیز نموده بودیم و در ادامه طرز تهیه املت بندری را آنالیز خواهیم کرد تا با آن بتوانید طعمی بی نظیر از املت را تجربه کنید.
مواد لازم برای تهیه املت بندری
- پیاز 1 عدد
- فلفل دلمه ای کوچک 1 عدد
- گوجه فرنگی خرد شده 2 عدد
- سوسیس خرد شده 4-5 عدد
- نمک، فلفل و ادویه مناسب به اندازه لازم
- تخم مرغ 3-4 عدد
طرز تهیه املت بندری
1. آماده کردن سوسیس بندری
اولین مرحله از طرز تهیه املت بندری این است که سوسیس بندری را تهیه کنید برای این کار ابتدا در یک ماهیتابه مناسب روغن بریزید سپس پیاز خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا نرم و کاراملی گردد بعد فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید. اکنون سوسیس خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید در نهایت هم گوجه خرد شده را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید و اجازه دهید گوجه خوب بپزد.
برای این که سوسیس بندری تان هم همواره خوب باشد حتما فوت و فن سوسیس بندری را بخوانید.
2. اضافه کردن تخم مرغ
اکنون تخم مرغ ها را روی سوسیس بندری بشکنید و اجازه دهید تخم مرغ خودش را بگیرد. وقتی تخم مرغ خوب پخت سوسیس بندری شما آماده است. آن را در ظرف مناسب بریزید و میل کنید. نوش جان!
نکته: می توانید تخم مرغ را هم بزنید طوری که زرده و سفیده از هم مجزا نباشند.
نکات تکمیلی برای تهیه املت
همه ما املت درست نموده ایم، اما آیا تا به حال به این فکر نموده اید که چه نکاتی می تواند یک املت معمولی یا حتی املت بندری را به یک شاهکار آشپزی تبدیل کند؟ با ما همراه باشید تا با این نکات طلایی آشنا شوید.
روش های مختلف تهیه املت بندری
چه مجرد باشید و دنبال یک وعده سریع بگردید، چه یک آشپز حرفه ای که دنبال تنوع در غذاهایتان هستید، املت بندری همواره گزینه مناسبی است. این غذای خوشمزه و پرطرفدار را می توانید با تغییرات کوچک، هر بار به شکلی نو و هیجان انگیز روی سفره بیاورید.
- استفاده از ادویه جات مختلف: علاوه بر ادویه های رایج مانند زردچوبه، کاری و فلفل سیاه می توانید از ادویه های دیگری مانند پاپریکا، زیره یا آویشن هم برای دادن تنوع به طعم این غذا بهره ببرید تا طعم سوسیس بندری خود را متنوع تر کنید.
- اضافه کردن رب گوجه فرنگی: اگر دوست دارید سوسیس بندری شما غلیظ تر و رنگ تیره تری داشته باشد، می توانید اندازهی رب گوجه فرنگی هم در کنار گوجه به آن اضافه کنید.
استفاده از رب به جای گوجه
اگر می خواهید املت بندری خود را سریع تر آماده کنید، می توانید به جای گوجه از رب بهره ببرید. برای این کار رب گوجه فرنگی را درست مثل گوجه بعد از اضافه کردن و تفت دادن سوسیس اضافه کنید و کمی تفت دهید و بعد با کل مواد خوب مخلوط کنید تا کاملا به غذای شما رنگ بدهد.
سوسیس مناسب برای تهیه املت
برترین نوع سوسیس برای تهیه املت بندری، سوسیس مرغ یا بوقلمون است. این نوع سوسیس ها چربی کمتری دارند و طعم ملایم تری نسبت به سوسیس های گوشت قرمز دارند. البته با توجه به ذائقه خود می توانید از انواع سوسیس دیگر هم بهره ببرید.
روش پخت یا اضافه کردن تخم مرغ به املت بندری
اگر از آن دسته افراده هستید که دوست دارند غذاهایشان را متفاوت تهیه کنید، می توانید املت بندری خود را هم با زمان اضافه کردن تخم مرغ یا هم زدن تخم مرغ متفاوت کنید. به طور کلی می توان با توجه به سلیقه خود یکی از روش های زیر را انتخاب و امتحان کنید:
- پخت همزمان: می توانید تخم مرغ ها را همزمان با سوسیس بندری در تابه بریزید و اجازه دهید هر دو با هم بپزند.
- پخت جداگانه: ابتدا سوسیس بندری را آماده کنید و سپس تخم مرغ ها را در تابه دیگری بپزید و روی سوسیس بندری قرار دهید.
- املت رول: می توانید تخم مرغ ها را مثل نیمرو آماده کنید و بعد سپس سوسیس بندری را داخلش بریزید و رول کنید.