طرز تهیه انواع دسر با ژله، خوشمزه و آسان

به گزارش وبلاگ واحدی، انواع دسر با ژله را می توان در زمانی کوتاه تهیه کرد و میز غذا را با آن ها به زیباترین شیوه آراست. در ادامه چند نمونه دسر هایی که با ژله تهیه می شوند مانند سوفله شکلات، ژله خرده شیشه و ترایفل را توضیح خواهیم داد.

طرز تهیه انواع دسر با ژله، خوشمزه و آسان

با ما همراه باشید و درباره وبلاگ هیچکس بیشتر بدانید.

خبرنگاران | سرویس آشپزی - ژله یکی از مواد خوراکی است که خواص بسیاری دارد و عمدتا برای تهیه شیرینی و دسر به کار می رود. انواع دسر با ژله بسیار خوشمزه بوده و تقریبا برای سرو بعد از هر نوع غذایی اعم از سنتی و فرنگی مناسب هستند. ژله از پودر استخوان حیوانات حلال گوشت ساخته می گردد، از اینرو خواص بیشماری داشته و به رشد استخوان ها در بچه ها یاری می نماید.

در صورتی که مطالعه قسمت خاصی از این مطلب مد نظر شماست، با انتخاب عناوین ارائه شده در فهرست زیر، به موضوع دلخواه خود برسید:

  • طرز تهیه سوفله شکلات
  • طرز تهیه ژله خرده شیشه
  • طرز تهیه ترایفل توت فرنگی

طرز تهیه سوفله شکلات (موس شکلات)

به منظور تهیه این کیک برای پنج الی شش نفر، به یک ساعت زمان (این مدت شامل زمانی که سوفله باید در یخچال بماند، نمی گردد) و مواد اولیه زیر احتیاج دارید.

مواد لازم
کرم انگلیسی با شکلات2 لیوان
خامه 300 گرم
خاکه قند150 گرم
سفیده تخم مرغ4 عدد
ژلاتین4 ورق

چند نکته:

  • به جای خاکه قند می توانید از شکر آسیاب شده نیز بهره ببرید.

  • 150 گرم خاکه قند، معادل شش قاشق سوپخوری است.

دستور تهیه:

  1. ابتدا ژلاتین را در مقداری آب حل کنید.
  2. اکنون ژلاتین حل شده در آب را به کرم انگلیسی که کمی گرم است، اضافه کنید و بهم بزنید.
  3. خامه را با چهار قاشق سوپخوری خاکه قند مخلوط کنید تا فرم بگیرید.
  4. سفیده های تخم مرغ را آنقدر بهم بزنید تا پف کند و از ظرف نریزد.

  5. دو قاشق سوپخوری خاکه قند را با سفیده تخم مرغ مخلوط کنید. سپس مخلوط را به خامه فرم گرفته شده اضافه کنید.
  6. اکنون مایه به دست آمده را کم کم با کرم انگلیسی مخلوط کنید و در ظرف مناسبی بریزید.
  7. ظرف را در یخچال قرار دهید تا ژلاتین موجود در موس شکلات سفت گردد.

سوفله شکلات آماده است، می توانید برای تزیین آن از خامه فرم گرفته یا کمپوت میوه بهره ببرید.

طرز تهیه کرم انگلیسی با شکلات

برای تهیه دو پیمانه کرم انگلیسی با شکلات به 20 دقیقه زمان و مواد اولیه ای که در جدول زیر ذکر شده است، احتیاج دارید.

مواد لازم
زرده تخم مرغ4 عدد
شیریک لیوان
شکر50 گرم
شکلات بدون مغز100 گرم
وانیلیک چهارم قاشق چایخوری

نحوه تهیه:

  1. ابتدا زرده تخم مرغ، شکر و وانیل را با یکدیگر مخلوط کنید تا کاملا سفید و سفت گردد.
  2. شیر را روی شعله اجاق گاز قرار دهیدو شکلات را به آن اضافه کنید. هنگامی که شیر آغاز به جوشیدن کرد، حرارت را بسیار ملایم نمایید و زرده تخم مرغ را کم کم اضافه کنید.
  3. دائما کرم را بهم بزنید تا غلیظ گردد. توجه داشته باشید که نباید بجوشد، وگرنه لطافت خود را از دست خواهد داد.

طرز تهیه ژله خرده شیشه

به منظور تهیه این کیک برای یک قالب یک لیتری، به 30 الی 40 دقیقه زمان (این مدت شامل زمانی که ژله باید در یخچال بماند، نمی گردد) و موادی که در جدول زیر است، احتیاج دارید.

مواد لازم
ژله رنگی3 بسته در 3 رنگ
ژله آلوئه ورا2 بسته
بستنی وانیلییک لیوان

دستور آماده سازی ژله خرده شیشه:

  1. ابتدا یک بسته ژله را در یک لیوان آب جوش به حل کنید. برای این منظور، کتری یا یک قابلمه با اندازه مناسب را از آب پر کنید و رو شعله اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آید، سپس ظرف حاوی ژله و یک لیوان آب جوش را روی کتری یا قابلمه بگذارید و دائما بهم بزنید تا پودر ژله کاملا حل گردد.

  2. سپس نصف لیوان آب سرد را به ژله اضافه کنید، کمی بهم بزنید و ژله را در یخچال قرار دهید تا سفت گردد. ژله را در ظرف مستطیل یا مربع شکلی بریزید به طوریکه قطر آن حدود دو الی سه سانتیمتر باشد. سه بسته ژله رنگی را به همین ترتیب جداگانه درست کنید.

  3. اکنون دو بسته ژله آلوئه ورا را در دو لیوان آب جوش به روش بن ماری حل کنید.
  4. صبر کنید که ژله آلورا کاملا خنک گردد، بعد یک لیوان بستنی را به آن اضافه کنید. اگر بستنی را به ژله گرم اضافه نمایید، باعث می گردد که ژله شما همانند ژله بستنی دو رنگ گردد.
  5. ژله های رنگی را از ظرف خارج کنید، برای اینکار لبه های ژله را با چاقو جدا نموده و در یک ظرف بزرگتر مقداری آب جوش بریزید، ظرف ژله را به مدت 5 ثانیه تا نیمه در آب جوش فرو کنید و بلافاصله آن را برگردانید. سپس ژله را به صورت مکعب های کوچک برش بزنید.

  6. اکنون ژل های رنگی را در قالبی به گنجایش یک لیتر بریزید (یک لیتر معادل 4 لیوان آب است، بنابراین اگر این مقدار آب در قالب نهاده شد، گنجایش آن کافی خواهد بود)، سپس ژله آلوئه ورا را اضافه کنید و قالب را در یخچال قرار دهید. اگر گنجایش قالب بیشتر باشد و مقداری از آن خالی بماند، تکه های ژله در بالای ظرف قرار می گیرند و ظاهر دسر به فرم دلخواه نمی گردد.

  7. کف یک ظرف مناسب را به آب سرد آغشته کنید، با اینکار اگر هنگام برگرداندن، ژله در وسط ظرف قرار نگرفت می توانید آن را حرکت دهید. به روشی مشابه آنچه یاد شد، ژله خرده شیشه را از قالب خارج کنید.

ژله آلوئه ورا یکی از ساده ترین انواع دسر با ژله است. اگر از قالب های میان تهی استفاده می کنید، وسط ژله را با میوه های خرد شده پر کنید.

طرز تهیه ترایفل توت فرنگی، دسری انگلیسی با ژله

این دسر به چندین روش و با میوه های مختلفی تهیه می گردد، در اینجا ما ترایفل توت فرنگی که یکی از انواع دسر با ژله است را توضیح خواهیم داد. به منظور تهیه این دسر برای دو الی سه نفر، به یک ساعت زمان و مواد اولیه زیر احتیاج دارید.

مواد لازم
توت فرنگی400 گرم
پودینگ سادهیک الی یک و نیم لیوان
کیک اسفنجی200 گرم
پودر ژله2 بسته در 2 رنگ متفاوت

چند نکته:

  • طرز تهیه پودینگ ساده یا وانیلی راحت بوده و در زمان اندکی آماده می گردد.

  • پود ژله را در دو طعم توت فرنگی و آناناس تهیه کنید تا هماهنگی بیشتری با طعم ترایفل توت فرنگی داشته باشد.

دستور تهیه ترایفل:

  1. ابتدا دو رنگ ژله را جداگانه به شیوه ای که برای ژله خرده شیشه ذکر شد، به شکل معکب درآورید.

  2. کیک اسفنجی ساده را نیز به صورت مکعب های کوچک در دو سانتیمتر برش بزنید.
  3. برگ های توت فرنگی را جدا کنید و آن ها را به صورت ورقه های نازک خرد کنید.

  4. برای تهیه ترایفل باید از لیوان های شیشه ای مانند جام بهره ببرید تا زیبایی این دسر به چشم بیاید. ابتدا مقداری پودینگ در ظرف بریزید.

  5. سپس مقداری کیک اسفنجی به آن اضافه کنید، در لایه های بعدی ژله و توت فرنگی قرار دهید و مجددا پودینگ، به همین ترتیب پیش بروید تا لیوان پر گردد.

  6. در لایه آخر کرم بریزید و روی آن را با توت فرنگی یا خامه تزیین کنید.
  7. ترایفل آماده است و می توانید آن را سرو نمایید. هر ظرف ترایفل توت فرنگی را برای یک نفر باید سرو کنید.

دسر های بسیار متنوعی را می توان با ژله تهیه کرد، در این مطلب بیشتر به انواع دسر با ژله که هواداران بیشتری دارند و به راحتی تهیه می شوند، پرداخته شد.

منبع: ستاره
انتشار: 14 اسفند 1399 بروزرسانی: 14 اسفند 1399 گردآورنده: huseynvahedi.ir شناسه مطلب: 1608

به "طرز تهیه انواع دسر با ژله، خوشمزه و آسان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه انواع دسر با ژله، خوشمزه و آسان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید