طرز تهیه کیک کدو حلوایی؛ خوشمزه باورنکردنی
به گزارش وبلاگ واحدی، فصل پاییز فصل کدو حلوایی های خوش رنگ هست. کدو حلوایی مناسب پاییزه و کنار زیبایی هاش سرشار از خواص و مواد مغذی هم هست! حالا می خوایم با کدو حلوایی زیبا براتون یه آموزش خوشمزه و شیرین بذاریم که عصرهای پاییزی تون رو دلپذیرتر کنید. کیک کدو! کیک بسیار خوشمزه ای که به شدت توصیه می کنم حتما تهیه کنید که همون دفعه اول بعد ازخوردن کیک کدوحلوایی، می گید چرا تا حالا خودتون رو از خوردن این کیک خوشمزه و لذیذ محروم نموده بودید! به جرأت می تونم بگم این کیک تبدیل میشه به پایه ثابت عصرانه های پاییزی تون! در ادامه با ما در قسمت آشپزی از خبرنگاران بلاگ همراه باشید با طرز تهیه این کیک خوشمزه و مقوی!
پوره کدو حلوایی | 1 پیمانه |
آرد | 2 پیمانه |
شکر | یک پیمانه |
تخم مرغ | 3 عدد |
روغن مایع | 3/4 پیمانه |
شکلات چیپسی | نصف پیمانه |
بکینگ پودر | 1 قاشق غذاخوری |
پودر دارچین | 1 قاشق غذاخوری |
پودر زنجبیل | 1/2 قاشق چای خوری |
جوش شیرین | 1/2 قاشق چای خوری |
پودر هل | 1/4 قاشق چای خوری |
مراحل تهیه کیک کدو حلوایی:
1. کدو حلوایی، رو پوست بگیرید و هسته هاش رو جدا کنید و کدو رو به قطعات کوچک خرد کنید. بعد با میزانی آب داخل قابلمه بریزید و قابلمه رو روی حرارت میانه قرار بدید. اجازه بدید کدو ها کاملا بپزه و نرم بشه. می تونید در قابلمه رو ببندید تا فرایند پخت کدو زودتر صورت بگیره. بعد کدوها رو داخل میکسر بریزید یا با بلندر کاملا پوره کنید. در نهایت اجازه بدید پوره سرد بشه. یک پیمانه از پوره رو برای پخت کیک احتیاج دارید.
فر رو هم با دمای 180درجه سانتی گراد گرم کنید.
2. آرد رو به همراه بکینگ پودر، پودر دارچین، جوش شیرین و پودر زنجبیل و هل مخلوط و الک کنید تا کاملا یک دست و سبک بشه و گلوله ای در آرد نمونه. این مخلوط رو کنار بذارید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک ساده وانیلی
3. در کاسه بزرگی یک پیمانه شکر بریزید. تخم مرغ ها رو اضافه کنید و با همزن برقی شکر و تخم مرغ رو مخلوط کنید. حدودا دو تا سه دقیقه هم بزنید تا مخلوط شکر و تخم مرغ حجیم و کرم رنگ بشه.
4. بعد روغن رو اضافه کنید و کمی هم بزنید.
پوره کدو حلوایی رو اضافه کنید و مجدد هم بزنید تا پوره کدو حلوایی هم به خوبی با مواد مخلوط بشه.
5. مخلوط آرد الک شده رو طی چند مرحله به مایه کیک اضافه کنید. و در نهایت شکلات چیپسی رو اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید.
کاغذ روغنی رو به میزان کف قالب 20 سانت برش بدید و داخل قالب بندازید. احتیاجی به چرب کردن قالب نیست. دیواره های قالب رو اصلا چرب نکنید. مواد کیک رو داخل قالب بریزید. روی سطح خمیر کیک رو کاملا صاف کنید. قالب رو داخل فر گرم شده قرار بدید.
مدت زمان تقریبی برای پخت کیک 50 دقیقه است. وقتی احساس کردید کیک به خوبی پف نموده و روی کیک کمی طلایی شده می تونید درب فر رو باز کنید. با سیخ چوبی کیک رو تست کنید و اگر خمیر به سیخ نچسبید یعنی کیک کاملا پخته. در غیر این صورت اجازه بدید حدودا ده دقیقه دیگه کیک داخل فر بمونه تا کاملا بپزه. کیک رو از فر خارج کنید و اجازه بدید سرد بشه.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه موس کیک شکلاتی؛ بدون ژلاتین و تخم مرغ
نکات مهم در تهیه کیک کدو حلوایی:
- طی مدت پخت کیک درب فر رو به هیچ عنوان باز نکنید.
- به جای شکلات چیپسی می تونید از نصف پیمانه یا یک سوم پیمانه گردو برای داخل کیک بهره ببرید. به این صورت کیک کدو حلوایی خیلی خوشمزه تر و مقوی تر هم میشه!
- بخاطر وجود پوره کدو حلوایی، این کیک می تونه بافتی نسبتا مرطوب داشته باشه.
- ادویه مخصوص کدو حلوایی رو می تونید از عطاری ها تهیه کنید و در کیک و شیرینی هایی که با کدو حلوایی درست می کنید، بهره ببرید.
- می تونید کرم پنیری رو به میزان بیشتری درست کنید و کیک رو از وسط برش بدید و از کرم چیز برای فیلینگ کیک بهره ببرید و حتی کیک رو با کرم چیز کاور کنید.
- کیک کدو حلوایی رو می تونید با هر نوع فراستینگ و یا کرم سرو کنید. برترین انتخاب می تونه کرم پنیری یا کرم چیز باشه!
حتی میتونید از سس کارامل برای روی کیک بهره ببرید.
- برای تزیین روی کیک کدو حلوایی می تونید از خمیر فوندانت هم بهره ببرید و به شکل کدو دربیارید و روی کیک قرار بدید. یا کرم چیز رو رنگی کنید و با ماسوره روی کیک پایپ کنید.
طرز تهیه کرم چیز:
1. برای تهیه کرم چیز، نصف پیمانه پنیر خامه ای رو داخل کاسه ای بریزید و کمی هم بزنید تا نرم بشه. دو تا سه قاشق غذاخوری پودر قند یا شکر به پنیرخامه ای اضافه کنید و هم بزنید.
2. سپس سه قاشق غذاخوری خامه صبحانه به اون اضافه کنید و مجدد هم بزنید. و در آخر یک چهارم قاشق چای خوری وانیل به آن اضافه کنید.
میزان شکر رو می تونید کمتر یا کمی بیشتر بریزید. حتما بچشید تا شیرینیش رو تنظیم کنید. اگر از پنیر ماسکارپونه بهره ببرید شکر کمتری احتیاج دارید. می تونید کمی پودر دارچین هم داخل کرم بزنید و مخلوط کنید. کرم چیز رو بعد از تهیه، روی کیک بکشید و تزیین کنید. بنابراین زمانی که از خودتون پرسیدین با کدو حلوایی چی درست کنم؟ میتونین کیک کدو حلوایی درست کنید.
- کدو حلوایی خاصیت های خیلی زیادی داره. خطر ابتلا به انواع سرطان رو کاهش می ده.
- برای معده و صفرا مفید هست.
- بعلاوه برای پوست هم بسیار مفیده و به پوست درخشش و زیبایی می ده.
- باعث لاغری می شه.
- ادرار آور هست و برای سرفه و نرم کردن گلو موثر و مفیده.
- کدو حلوایی رو هم می شه از گوشتش استفاده کرد، هم تخم کدو خیلی مفیده و هم از گل اون در آشپزی و درمان استفاده می شه.
امیدوارم این کیک خوشمزه و مقوی رو در منزل تهیه کنید و از طعم فوق العاده اش لذت ببرید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک با فیلینگ کارامل؛ دسری خوشمزه و مجذوب کننده برای مهمانی
منبع: اُکالا