طرز تهیه مرغانه پلا یکی از غذا های محلی استان گیلان

به گزارش وبلاگ واحدی، امروز قصد داریم طرز تهیه مرغانه پلا را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه مرغانه پلا یکی از غذا های محلی استان گیلان

مواد لازم:

برنج نصف پیمانه

تخم مرغ2عدد

گردو به میزان لازم

پنیر 50 گرم (لیقوان یا تبریزی)

کره

طرز تهیه

ابتدا تخم مرغ ها را آبپز کرده و بعد از پخت رنده کنید. مقداری مغز گردو را در حدود 5عدد اسیاب کرده و کمی دیگر را خرد کنید. برنج را با مقداری نمک و کره به صورت کته دم کنید و سعی کنید کمی نرم تر از حد معمول ان را طبخ کنید.

بعد از پخت برنج را با تخم مرغ آبپز شده و پنیر رنده شده و گردو اسیاب شده مخلوط کرده و به شکل گلوله های کوفته ای در آورید و رویش را گردوی خرد شده بریزید.

منبع: گردشبان
انتشار: 8 تیر 1400 بروزرسانی: 8 تیر 1400 گردآورنده: huseynvahedi.ir شناسه مطلب: 1815

به "طرز تهیه مرغانه پلا یکی از غذا های محلی استان گیلان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مرغانه پلا یکی از غذا های محلی استان گیلان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید