طرز تهیه نان گرده کردستان
به گزارش وبلاگ واحدی، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه نان گرده کردستان را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:
آرد سبوس دار،3 لیوان دسته دارفرانسوی
پودرخمیرمایه 1 ق چ (8 گرم)
شکر،1/4 تا 1/2 لیوان
شیر،1/2 لیوان
آب،1/2 لیوان
تخم مرغ،1 عدد درشت و یا دو عدد کوچک
روغن جامد،1/4 لیوان
زرچوبه 1/2 ق غ، سبزی خشک معطر یا شنبلیله 1/2 ق غ
طرزتهیه:
1/2 آب ولرم را با یک قاشق شکرمخلوط و پود خمیر مایه رو بپاشین روش، درش را ببندید و بذارین داخل کابینت به مدت 10 دقیقه تاعمل بیاد.
درظرفی تخم مرغ (یک زرده روبرای رمال گذاشتم) یک تخم مرغ کامل و یک سفیده را داخل کاسه باشکر و شیر ولرم مخلوط کنین، سپس زردچوبه وسبزی خشک را اضافه و مخلوط کنین، خمیرمایه عمل آمده را هم اضافه و مخلوط کنین.
2/5 لیوان آردر و با خیال راحت اضافه و مخلوط کنین، روغن را هم اضافه کنین، حالا مابقی آرد را با احتیاط اضافه کنین و خمیر را حسابی ورز بدین، خمیر باید کمی چسبناک باشه، وگر نه نونتون سفت میشه، خمیر را داخل کاسه چرب شده بذارین و روشو بپوشونین و بذارین تو محیط تاعمل بیاد، من 3 ساعت استراحت دادم، میتونین خمیر شب درست کنین و بذارین یخچال، صبح یک ساعت بذارین تومحیط و بعد چانه کنین و نان را درست کنین.
بعداز سه ساعت استراحتی که به خمیر دادم، خمیر به 5 چانه 150 گرمی تقسیم کردم وچانه کردم، دوباره نیم ساعت استراحت دادم، تو این مدت فر را روشن کنین، فر گازی دمای 180 و فر برقی 170 درجه.
منبع: گردشبان