طرز تهیه نان گرده کردستان

به گزارش وبلاگ واحدی، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه نان گرده کردستان را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه نان گرده کردستان

مواد لازم:

آرد سبوس دار،3 لیوان دسته دارفرانسوی

پودرخمیرمایه 1 ق چ (8 گرم)

شکر،1/4 تا 1/2 لیوان

شیر،1/2 لیوان

آب،1/2 لیوان

تخم مرغ،1 عدد درشت و یا دو عدد کوچک

روغن جامد،1/4 لیوان

زرچوبه 1/2 ق غ، سبزی خشک معطر یا شنبلیله 1/2 ق غ

طرزتهیه:

1/2 آب ولرم را با یک قاشق شکرمخلوط و پود خمیر مایه رو بپاشین روش، درش را ببندید و بذارین داخل کابینت به مدت 10 دقیقه تاعمل بیاد.

درظرفی تخم مرغ (یک زرده روبرای رمال گذاشتم) یک تخم مرغ کامل و یک سفیده را داخل کاسه باشکر و شیر ولرم مخلوط کنین، سپس زردچوبه وسبزی خشک را اضافه و مخلوط کنین، خمیرمایه عمل آمده را هم اضافه و مخلوط کنین.

2/5 لیوان آردر و با خیال راحت اضافه و مخلوط کنین، روغن را هم اضافه کنین، حالا مابقی آرد را با احتیاط اضافه کنین و خمیر را حسابی ورز بدین، خمیر باید کمی چسبناک باشه، وگر نه نونتون سفت میشه، خمیر را داخل کاسه چرب شده بذارین و روشو بپوشونین و بذارین تو محیط تاعمل بیاد، من 3 ساعت استراحت دادم، میتونین خمیر شب درست کنین و بذارین یخچال، صبح یک ساعت بذارین تومحیط و بعد چانه کنین و نان را درست کنین.

بعداز سه ساعت استراحتی که به خمیر دادم، خمیر به 5 چانه 150 گرمی تقسیم کردم وچانه کردم، دوباره نیم ساعت استراحت دادم، تو این مدت فر را روشن کنین، فر گازی دمای 180 و فر برقی 170 درجه.

منبع: گردشبان
انتشار: 15 مهر 1399 بروزرسانی: 15 مهر 1399 گردآورنده: huseynvahedi.ir شناسه مطلب: 1310

به "طرز تهیه نان گرده کردستان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه نان گرده کردستان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید