طرز تهیه کوکی اسمورز؛ کوکی شکلاتی با مارشمالو!

به گزارش وبلاگ واحدی، کوکی اسمورز Smores cookie یکی از کوکی های بسیار معروف و پر طرفدار در میان کوکی های دنیاست! دنیای کوکی ها پر از تنوع است و انواع و اقسام کوکی های مختلف در دنیا وجود دارد که فوق العاده لذیذ و محبوبند! آنقدر تنوع در تهیه کوکی های مختلف هست که به راحتی هرکس میتواند کوکی خاص خودش رو انتخاب و تهیه کند. اما این کوکی از آن دسته کوکی هایی است که محال است کسی دست رد به سینه آن بزند! کوکی smores یکی از کوکی های خیلی خوشمزه و مجذوب کننده شکلاتی است. کوکی شکلاتی که با مغز مارشمالو پر می شود و بعد از پخت لایه ای مذاب از مارشمالوی داغ در مرکز کوکی مشاهده خواهید کرد! این کوکی به شکل کوکی بار هم تهیه می شود و باز هم یکی از انواع بارهای خوشمزه و محبوب در دنیاست. یعنی به این شکل که یک لایه خمیرکوکی در قالب پهن می شود، بعد یک لایه مارشمالو و شکلات و دوباره یک لایه خمیر کوکی روی مارشمالو و شکلات قرار می گیرد! فکر کنید یک کوکی شکلاتی خود به تنهایی چقدر می تواند خوشمزه و لذیذ و محبوب باشد! حالا تصور کنید یک لایه مارشمالوی خوشمزه با یک لایه شکلات هم در میان و مرکز این کوکی قرار بگیرد و بعداز پخت شاهد دیدن صحنه مجذوب کننده مارشمالوی مذاب و شکلات میانیِ کوکی باشید! تصور کردنش هم شیرین و مجذوب کنندهه!

طرز تهیه کوکی اسمورز؛ کوکی شکلاتی با مارشمالو!

با ما در خبرنگاران بلاگ همراه باشید با آموزش این کوکی خوشمزه با لایه مرکزی شکلات و مارشمالو!

مواد لازم تهیه کوکی اسمورز
تخم مرغ دو عدد
آرددو پیمانه
کره صد گرم
بیکینگ پودرنصف قاشق چای خوری
جوش شیرین نصف قاشق چای خوری
نشاسته ذرتیک قاشق چای خوری
شکر سفیدنصف پیمانه
شکر قهوه ایسه چهارم پیمانه
نمکنصف قاشق چایخوری
وانیلیک قاشق چای خوری
مارشمالو به مقدار لازم
بیسکوئیت کراکر خرد شدهیک بسته
شکلات چیپسی یک پیمانه

1- برای تهیه این کوکی های مجذوب کننده و فوق العاده خوشمزه ابتدا باید مواد خشک بجز شکر رو با آرد مخلوط کنید.

برای این منظور، آرد رو در ظرف مناسبی بریزید. بکینگ پودر رو به آرد اضافه کنید.

2- یک قاشق چایخوری نشاسته ذرت رو اضافه کنید.

نصف قاشق چایخوری جوش شیرین رو هم به آرد اضافه کنید. نمک رو نیز بریزید.

3- حالا به وسیله همزن دستی یا قاشق آرد رو هم بزنید تا به سایر مواد به خوبی ترکیب و مخلوط شود.

4- فر رو با دمای 180درجه سانتی گراد گرم کنید.

در ظرف و کاسه بزرگتری کره نرم شده و هم دمای محیط رو بریزید. شکر قهوه ای رو به کره اضافه کنید.

5- شکر سفید رو نیز همراه با شکر قهوه ای به کره بیفزایید.

با همزن برقی کره و شکر قهوه ای و سفید رو به خوبی هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. یک دقیقه مواد رو هم بزنید.

6- بعد از مخلوط کردن کره و شکر، دو عدد تخم مرغ کامل رو به مخلوط کره و شکر اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکی تویکس

بعد از اضافه کردن تخم مرغ ها، مخلوط رو به طور کامل با همزن بزنید تا تخم مرغ ها کاملا در سایر مواد مخلوط شود.

7- در همین مرحله وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید.

حالا وقت اضافه کردن آرد به مخلوط کره، شکر و تخم مرغ است!

8- آرد رو طی یک یا دو مرحله به مواد بالا اضافه کنید تا جایی که مخلوط حالت خمیری پیدا کند. خمیری نسبتا لطیف که با قاشق به راحتی امکان برداشتن داشته باشد.

9- حالا بیسکوئیت یا کراکر های خرد شده رو به خمیر کوکی اضافه کنید.

بعد از این مرحله نوبت به اضافه کردن شکلات های چیپسی یا شکلات خرد شده می رسد.

10- شکلات های چیپسی رو به خمیر اضافه کنید و با لیسک کمی خمیر رو زیر و رو کنید تا شکلات و بیسکوئیت ها با خمیر مخلوط شوند.

در این مرحله میتونید نیمی از شکلات چیپسی رو اضافه کنید.

حالا داخل سینی فر مناسبی کاغذ روغنی بیندازید.

11- از خمیر گلوله هایی با اسکوپ بستنی و یا قاشق غذاخوری به یک مقدار بردارید.

خمیر رو کف دستتون کمی پهن کنید. سپس یک تکه شکلات در مرکز خمیر پهن شده قرار بدید.

12- روی شکلات مارشمالو بگذارید دراین مرحله میتونید یک تکه کرار یا بیسکوئیت هم بگذارید.

حالا خمیر رو به شکل گرد و گلوله در بیارید تا روی مارشمالو و شکلات پوشانده شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکی آلبالو و شکلات

نیاز به بستن کامل خمیر کوکی نیست میتونید مطابق تصویر عمل کنید تا موقع پخت مارشمالوها بیشتر به چشم بیایند و در کوکی دیده شوند.

13- به همین ترتیب خمیر کوکی ها رو آماده کنید و خمیر رو روی سینی فر قرار دهید.

روی کوکی ها رو میتونید با شکلات خرد شده یا چیپسی و حتی تکه های کوچکی از مارشمالو پر کنید.

14- سینی رو در فر گرم شده با دمای دویست درجه سانتی گراد قرار دهید.

ده تا دوازده دقیقه زمان برای پخت این کوکی ها کافی است. همین که متوجه شدید زیر کوکی ها کمی طلایی شده و خمیر پهن و پف کرده شده یعنی پخت کوکی به درستی اجرا شده است.

وقتی باید کوکی رو از فر خارج کنید که هنوز کمی نرم باشد!

بیشتر بخوانید: طرز تهیه انواع کوکی

با دمای 200 درجه سانتی گراد زمانی بین ده تا دوازده دقیقه برای پخت کوکی ها کافی است!

بعد از پخت فر رو خاموش و سینی رو از فر خارج کنید. کوکی ها رو روی توری خنک کننده بچینید.

کوکی ها که سرد شدند در ظرف در بسته نگهداری کنید. این کوکی ها هر چقدر در معرض هوا قرار بگیرند خشک تر می شوند.

نکات تهیه کوکی اسمورز:

  • در تهیه این کوکی از شکلات، مارشمالو و بیسکوئیت به همراه خمیر کوکی استفاده می شود.
  • کوکی ها رو با فاصله روی سینی فر بچینید چون این کوکی ها بعد از پخت پهن خواهند شد. اگر فاصله کوکی ها کم باشد در زمان پخت به هم می چسبند.
  • مارشمالو رو میتونید از فروشگاه ها تهیه کنید. ولی ما در خبرنگاران قبلا دستور تهیه مارشمالوی خانگی را به اشتراک گذاشتیم! میتونید از این دستور تهیه خانگی مارشمالو استفاده کنید و مارشمالوی خانگی در این کوکی به کار ببرید.
  • در برخی از دستورات این کوکی از یک عدد تخم مرغ کامل و یک عدد زرده استفاده شده است. میتونید به این روش عمل کنید.
  • جایگزین شکر قهوه ای میتوانید به همان مقدار شکر سفید استفاده کنید. اما از قلم نیاندازید که شکر قهوه ای طعم و عطر خیلی بهتری به کوکی می دهد و در تمام کوکی ها معمولا از شکر قهوه ای استفاده می شود.
  • بیسکوییت استفاده شده درخمیر نباید خیلی نرم باشد که بعد از اضافه کردن به خمیر در آن له ونرم شود.
  • مقدار شکلات استفاده شده در کوکی رو میتونید کم و زیاد کنید. حتما از تکه های شکلات روی خمیر کوکی بعد از چیدن روی سینی فر استفاده کنید و از آن غافل نشوید چون هم در طعم و هم ظاهر و مجذوب کنندهیت کوکی بسیار موثر است.
  • در مرکز این کوکی یک لایه مارشمالو، یک تکه شکلات و یک تکه کرار قرار می گیرد. که با توجه به سلیقه تون میتونید کرار و شکلات رو روی کوکی هم قرار بدید.
  • درضمن نیاز به بستن کامل خمیر در زمان گلوله کردن نیست یعنی میتونید کمی مرکز کوکی رو باز بگذارید تا بعد ازپخت مارشمالوی مذاب در مرکز آن خودنمایی کند!
  • شکلات استفاده شده در کوکی رو میتونید بنا به ذائقه تون تلخ یا شیری انتخاب کنید.
  • دمای فر رو در پخت کوکی ها حتما در نظر داشته باشید که کوکی ها نیاز به زمان پخت زیادی ندارند و با توجه به دمای فر، بین ده دقیقه تا پانزده دقیقه زمان برای پخت کوکی ها کافی ست. درصورتی که زیاد در بر بمانند خشک و سفت می شوند. باید موقع خارج کردن از فر هنوز نرم باشند و زیر کوکی ها طلایی شده باشد.
  • دقت کنید که از ده دقیقه قبل از پخت کوکی ها و گذاشتن سینی کوکی ها در فر، فر را روشن و گرم کرده باشید.
  • این کوکی ها رو در ظرف در بسته نگهداری کنید تا کاملا نرم بمانند. درصورتی که در معرض هوا بمانند خشک و سفت خواهند شد.

امیدوارم از طرز تهیه کوکی اسمورزخوشتان آمده باشد. برای مشاهده دستورات آشپزی دیگر به مجله ما سری بزنید.

منبع: اُکالا
انتشار: 26 آذر 1400 بروزرسانی: 26 آذر 1400 گردآورنده: huseynvahedi.ir شناسه مطلب: 2029

به "طرز تهیه کوکی اسمورز؛ کوکی شکلاتی با مارشمالو!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کوکی اسمورز؛ کوکی شکلاتی با مارشمالو!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید