فرزند خوانده هایی که سلبریتی شدند
به گزارش وبلاگ واحدی، مادر واقعی جک نیکلسون 17ساله بود که او را به جهان آورد، از این رو از پدر و مادرش خواست تا جک را به عنوان فرزند خودشان عظیم نمایند. آن ها نیز موافقت نموده و جک نیکلسون تا سن 37 سالگی از واقعیت ماجرا بی خبر بود، یک دهه بعد از اینکه مادر و مادرعظیمش از جهان رفتند. در سن 37 سالگی بود که نیکلسون دریافت مادرش در واقع مادرعظیمش و خواهرش در واقع مادرش بوده است
خبرنگاران| بسیاری از ما ظواهر هنرپیشه ها و افراد معروف را می بینیم، آن ها را غرق در ناز و نعمت و آغوش امن خانواده شان تصور می کنیم و فکرش را هم نمی کنیم این ظاهر های فریبنده و دلربا لحظه ای را در سختی سپری نموده باشند. اما پشت پرده چیز دیگری است.
به گزارش خبرنگاران؛ شاید برای شما جالب باشد که بدانید بسیاری از سلبریتی های سرشناس جهان در کودکی به فرزندخواندگی پذیرفته شده اند. تازه ترین سرشماری در ایالات متحده نشان می دهد که از هر 25 خانواده دارای فرزند، یکی در ایالات متحده دارای فرزند خوانده است، پس جای تعجب ندارد که نام بعضی از سلبریتی های مشهور نیز در این فهرست باشد.
نیکلسون هنرپیشه سرشناس آمریکایی است که با دو جایزهٔ اسکار در نقش اول و یک جایزهٔ اسکار در نقش مکمل و شش جایزهٔ گلدن گلوب در کارنامهٔ حرفه ایِ خود، عموماً به آفریدن شخصیت های عصبی مزاج و بعضاً شرور شهرت دارد. او بیشتر به خاطر بازی در فیلم معروف درخشش شناخته می گردد.
مادر واقعی جک نیکلسون 17ساله بود که او را به جهان آورد، از این رو از پدر و مادرش خواست تا جک را به عنوان فرزند خودشان عظیم نمایند. آن ها نیز موافقت نموده و جک نیکلسون تا سن 37 سالگی از واقعیت ماجرا بی خبر بود، یک دهه بعد از اینکه مادر و مادرعظیمش از جهان رفتند. در سن 37 سالگی بود که نیکلسون دریافت مادرش در واقع مادرعظیمش و خواهرش در واقع مادرش بوده است
مریلین افسانه ای در سال 1926 به جهان آمد. مادر او گلدیز بکر سلامت روانی ثابت نداشت و از لحاظ اقتصادی قادر به نگهداری او نبود؛ بنابراین او تا هفت سالگی به یک خانواده سپرده شد. او در دومین خانه مورد تجاوز نهاده شد. این تجاوز تأثیرات روانی عمیقی بر او و به ویژه رفتار جنسی او گذاشت؛ او به طور دردناکی احساس نا امنی می کرد. کمی بعد مادرش سعی در بازگرداندن مریلین کرد، ولی دوباره دچار حمله عصبی شده و بستری شد. پس از این زمان بهترین دوست مادرش گریس مک کی قیم او شد، ولی او نیز تنها چند سال دوام داشت و مریلین به یتیم خانه ای در لس آنجلس و پس از آن به چند خانواده برای سرپرستی سپره شد.
در طول سال ها، نگهداری مریلین مونرو به 11 خانواده مختلف سپرده شد. مرلین در نهایت دوباره به خانه گریس مک کی بازگشت. اما متاسفانه گریس و شوهرش باید به سواحل شرقی امریکا مهاجرت می کردند، ولی نمی توانستند مریلین را با خود ببرند. برای اینکه مریلین مجبور نگردد دوباره به یتیم خانه و یا به یک خانه دیگر بازگردد، او درست چند هفته پس از تولد 16 سالگی اش با پسر همسایه جیمز دوگرتی ازدواج کرد. مرلین مونرو در تاریخ 5 اوت 1962 میلادی، در کالیفرنیا درگذشت. دلیل رسمی مرگ او خودکشی بر اثر مصرف بیش از حد دارو های خواب آور و آرام بخش اعلام شد، اما ادعا های مبنی بر حصول یک توطئه و مجموعه حوادث اسرارآمیزی که منجر به مرگ وی شد، همواره بحث برانگیز بوده است.
بنیانگذار کمپانی اپل، یکی از مهمترین و اثرگذارترین کمپانی های زمان ما، در سال 1955 در سان فرانسیسکو به جهان آمد و فوراً برای فرزندخواندگی داده شد. پدر او، عبدالفتاح جندالی، مسلمانی سوری و مادرش، کارول شیبل، آلمانی تبار بود. والدین این زوج با ازدواج آن ها موافقت نکردند، بنابراین وقتی کارول باردار شد، تصمیم گرفتند که بچه را به زوج دیگر به فرزندخواندگی بدهند. کارول اصرار داشت که بچه به یک خانواده کاتولیک تحصیلنموده و پولدار داده گردد، به همین دلیل وقتی پسرش را به زوجی کارمند بدون سواد دانشگاهی دادند، او شکایت کرد و سعی کرد بچه را از آن ها پس بگیرد. در نهایت او موافقت کرد که پسرش می تواند نزد آن ها بماند به شرطی که او را به کالج بفرستند. کلارا، مادرخوانده جابز، به گفته خودش، آنقدر می ترسید بچه را از او بگیرند که تا دو سال حتی به خود اجازه نمی داد که او را دوست داشته باشد. در مقابل، جابز همواره می گفت که در تمام مدت زندگی اش با این زوج که 1000 درصد والدین واقعی اش بودند، عشق و محبت را حس نموده است.
فرانسیس مک دورمند هنرپیشه بااستعداد آمریکایی و یکی از معدود بازیگرانی است که تاج سه گانه بازیگری یعنی جایزه اسکار بهترین بازیگر نقش اول زن برای فارگو، جایزه تونی بهترین بازیگر نقش اول زن برای تئاتر مردمان خوب و جایزه امی بهترین بازیگر نقش اول زن برای مینی سریال یا فیلم سینمایی آلیو کیتریج را دریافت نموده است.
مک دورمند در سال 1957 در شیکاگو به جهان آمد و زمانی که تنها یک سال داشت توسط نورین و ورنان مک دونالد به فرزند خواندگی پذیرفته شد در حالی که مادر واقعی خود را زباله سفید می نامید. مک دونالد ها قبل از وی، 9 کودک دیگر را نیز به فرزندی پذیرفته بودند، اما به طور رسمی تنها حضانت سه کودک را در اختیار داشتند. پدر ناتنی فرانسس کشیش بوده و مک دورمند از او به عنوان مقیاس اخلاقی خود یاد می نماید. مک دورمند و همسرش، جوئل کوئن، در سال 1995 پسری به نام پدرو اهل پاراگوئه را در سن 6 ماهگی به فرزند خواندگی پذیرفتند.
چهل و دومین رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا در آرکانزاس و تحت نام ویلیام جفرسون بلایث سوم به جهان آمد. پدرش که فروشنده ای دوره گرد بود، چند ماه قبل از تولد او در تصادف خودرو کشته شد. پس از مرگ او، مادرش تصمیم گرفت حرفه پرستاری را دنبال کند و درست بعد از به جهان آمدن ویلیام، به نیواورلئان رفت تا در دانشکده پرستاری تحصیل کند. او پسرش را نزد والدینش گذاشت و تا وقتی که ویلیام چهار ساله شد، نزد او بازنگشت و در این مدت پدر و مادر این خانم به خوبی از پسرش نگهداری کردند. مادر ویلیام با صاحب یک نمایشگاه خودرو به نام راجر کلینتون ازدواج کرد. با آنکه ویلیام بعد ها اعتراف کرد که زندگی با پدرخوانده اش زندگی شادی نبود، زیرا او مردی دائم الخمر بود و همواره مادرش را کتک می زد، ولی بهر حال ویلیام از همان ابتدا نام خانوادگی او را انتخاب کرد. وقتی پانزده ساله شد، رسماً نامش را عوض کرد و به ویلیام کلینتون تغییر نام داد.
مشهورترین زن فعال در عرصه مد که به وی لقب افسانه مد را داده اند، در سال 1883 در سائومور متولد شده است. والدین وی توانایی عظیم کردن او را نداشتند و علاوه بر کوکو، 45 فرزند دیگر هم داشتند. به همین خاطر او بیشتر عمر خود را در کنار فامیل و دوستان سپری می کرد.
هنگامی که کوکو به سن 12 سالگی رسید، پدرش خانواده را ترک کرد و مادرش نیز وی را به یتیم خانه فرستاد. سپس به کلیسای کاتولیک و در آخر به پانسیون شبانه روزی سپرده شد.
به گفته کوکو شانل، همین امر باعث شد تا شغل آینده خود را انتخاب کند، اجبار برای پوشیدن یک لباس طوسی رنگ برای تمام عمر باعث شد تا وی دوست داشته باشد تا همه زنان جهان لباس های شیک و لوکس به تن نمایند.
او بنیان گذار شرکت معروف شانل است و نفوذ و تاثیر بسیار زیاد شانل در عرصه مد به حدی بود که نام وی، به عنوان تنها فرد فعال در زمینه خیاطی و دوزندگی، در فهرست یکصد نفر از مهم ترین افراد جهان در قرن بیستم ثبت شده است.
منبع: فرادید