مواد غذایی و زردی دندان

سفید بودن دندان ها باعث افزایش اعتماد به نفس افراد می گردد. به همین دلیل است که می گویند داشتن دندان های مرواریدی تاثیرات مثبتی روی زندگی روزمره افراد می گذارد. در حالی که امروزه می توانید به یاری برچسب های سفید کننده و روش های پر هزینه دیگری در دندان پزشکی ها دندان هایتان را سفید کنید اما بهتر است به فکر سلامت دهانتان هم باشید. یکی از راه های مراقبت از سلامت دهان و دندان ها این است که هر روز از مسواک و نخ دندان بهره ببرید و از زیاده روی در خوردن بعضی غذاها بپرهیزید. این کار باعث می گردد دندان های شما دیرتر زرد شوند. اگر شما در کوشش هستید که لبخندی زیبا داشته باشید و دندان هایتان سفید باشد بهتر است استفاده بعضی مواد غذایی را کاهش دهید. در ادامه با این مواد غذایی که باعث زردی دندان می گردد، آشنا می شویم:

مواد غذایی و زردی دندان

آشنایی با مواد غذایی که باعث زردی دندان می شوند

1. لیمو

یکی از عادت هایی که خیلی از افراد دارند نوشیدن آب گرم به همراه لیمو است. زیرا معتقدند این کار به سلامتی یاری می نماید.با همه این ها لیمو یک ماده اسیدی است و همانطور که گفتیم مواد غذایی اسیدی باعث پوسیده شدن دندان ها می گردد. این ماده مینای دندان را از بین می برد و باعث نمایان شدن بافت زرد زیر دندان ها می گردد.اگر می خواهید دندان هایی سفید داشته باشید و از زردی دندان هایتان جلوگیری کنید بهتر است از استفاده مداوم از مواد غذایی اسیدی بپرهیزید.

2. قهوه

ممکن است شما هم مانند خیلی از افراد دیگر عادت داشته باشید روزتان را با یک فنجان قهوه آغاز کنید. اما بهتر است بدانید که نوشیدن بیش از حد قهوه باعث می گردد که دندان هایتان تغییر رنگ دهد. قهوه دارای پلی فنول های اسیدی مانند تانین است که باعث می گردد رنگ دندان هایتان تغییر کند. همچنین قهوه دارای خاصیت اسیدی بالایی است و همانطور که می دانید مواد غذایی اسیدی باعث پوسیدگی دندان های می شوند.

3. چایی

چای خواص زیادی دارد اما مانند قهوه دارای تانین است و رنگ دندان شما را تغییر می دهد. اما چیزی که روی لک شدن دندان هایتان تاثیر دارد تعداد دفعاتی است که چایی می نوشید. یکی از مسائلی که اکثر افراد به آن توجه ندارند تاثیر تعداد دفعاتی که از آن ماده غذایی استفاده نمایند است. کسانی که به طور مداوم از چایی و قهوه استفاده می نمایند دندان هایشان زودتر زرد می گردد.

4. توت ها

اکثر افراد عاشق توت ها هستند تا قبل از اینکه متوجه شوند زیبایی دندان هایشان را تحث تاثیر قرار می دهد. هر چه توتی که می خورید رنگ تیره تری داشته باشد رنگ دندان شما را بیشتر تحت تاثیر قرار می دهد. سعی کنید بعد از خوردن انواع توت ها حتما دندان هایتان را سمواک بزنید. روزی دو بار مسواک بزنید و از فلوراید بهره ببرید. فلوراید از دندان ها در برابر حملات اسیدی محافظت می نماید. حقیقت این است که به دلایل خواص آنتی اکسیدانی توت ها بهتر است آن ها را کنار نگذارید و از مسواک و فلوراید بعد از خوردن آن ها بهره ببرید.

5. بستنی یخی

تهیه و قیمت بستنی یخی و همچنین کالری آن ممکن است کمتر از دیگر دسرها باشد و در دسترس تر باشد. اما میزان آب و شکر موجود در آن باعث بروز پوسیدگی و تاثیرات منفی روی دندان هایتان می گردد. اگر می خواهید دهانتان مدام در حال حرکت باشد می توانید از آدامس های بدون قند بهره ببرید این کار باعث می گردد فراوری بزاف در دهانتان بیشتر گردد و به خنثی کردن و مقابله با حملات اسیدی بپردازد.

منبع: کتاب کاله

به "مواد غذایی و زردی دندان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با مواد غذایی و زردی دندان

نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید