تست فرانسوی سبوس
به گزارش وبلاگ واحدی، سبوس غنی ترین منبع غذایی فیبر و الیاف گیاهی محسوب می گردد.
- زمان تهیه: 10 دقیقه
- زمان پخت: 8 دقیقه
- تعداد: 4 نفر
مواد لازم
- 8 عدد نان تست
- 4 قاشق غذاخوری پنیر خامه ای
- 4 قاشق چایخوری مارمالاد پرتقال کم شیرین
- دو عدد تخم مرغ درشت + دو سفیده تخم مرغ
- پوست و آب یک عدد لیموترش
- یک قاشق چایخوری عصاره وانیل
- 1.5 پیمانه پرک سبوس
- یک تا 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- یک تا 2 قاشق غذاخوری کره
- 2 قاشق غذاخوری شکر قنادی
طرز تهیه
1- روی 4 نان تست را پنیر خامه ای بمالید. روی چهار نان دیگر مارمالاد پرتقال بمالید. آنها را روی هم بگذارید تا چهار ساندویچ به دست بیاید.
2- در یک کاسه گود، تخم مرغ ها، سفیده تخم مرغ ها، پوست و آب لیموترش و وانیل را با هم مخلوط کنید. پرک های سبوس را داخل کیسه دردار بگذارید و آنها را با دست یا گوشت کوب خرد کنید. دو طرف ساندویچ ها را در مخلوط تخم مرغ فرو کنید و سپس داخل پرک های سبوس بگذارید و بردارید تا به کاملا به سطح نان بچسبند.
3- یک قاشق غذاخوری روغن زیتون و کره را با هم در تابه گرم کنید. ساندویچ ها را داخل آن بگذارید و هر طرف را 3 تا 4 دقیقه تفت دهید تا برشته و طلایی شوند.
4- تست ها را به شکل مثلثی برش دهید. پیش از سرو اجازه دهید تا ساندویچ ها کاملا سرد شوند. در صورت تمایل می توانید روی آنها شکر قنادی بپاشید و سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 384
- چربی: 19 گرم
- چربی اشباع شده: 6 گرم
- پروتئین: 14 گرم
- کربوهیدرات: 40 گرم
- قند: 11 گرم
- فیبر: 7 گرم
- کلسترول: 114 میلی گرم
- سدیم: 439 میلی گرم