تست فرانسوی سبوس

به گزارش وبلاگ واحدی، سبوس غنی ترین منبع غذایی فیبر و الیاف گیاهی محسوب می گردد.

تست فرانسوی سبوس
  • زمان تهیه: 10 دقیقه
  • زمان پخت: 8 دقیقه
  • تعداد: 4 نفر

مواد لازم

  • 8 عدد نان تست
  • 4 قاشق غذاخوری پنیر خامه ای
  • 4 قاشق چایخوری مارمالاد پرتقال کم شیرین
  • دو عدد تخم مرغ درشت + دو سفیده تخم مرغ
  • پوست و آب یک عدد لیموترش
  • یک قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 1.5 پیمانه پرک سبوس
  • یک تا 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • یک تا 2 قاشق غذاخوری کره
  • 2 قاشق غذاخوری شکر قنادی

طرز تهیه

1- روی 4 نان تست را پنیر خامه ای بمالید. روی چهار نان دیگر مارمالاد پرتقال بمالید. آنها را روی هم بگذارید تا چهار ساندویچ به دست بیاید.

2- در یک کاسه گود، تخم مرغ ها، سفیده تخم مرغ ها، پوست و آب لیموترش و وانیل را با هم مخلوط کنید. پرک های سبوس را داخل کیسه دردار بگذارید و آنها را با دست یا گوشت کوب خرد کنید. دو طرف ساندویچ ها را در مخلوط تخم مرغ فرو کنید و سپس داخل پرک های سبوس بگذارید و بردارید تا به کاملا به سطح نان بچسبند.

3- یک قاشق غذاخوری روغن زیتون و کره را با هم در تابه گرم کنید. ساندویچ ها را داخل آن بگذارید و هر طرف را 3 تا 4 دقیقه تفت دهید تا برشته و طلایی شوند.

4- تست ها را به شکل مثلثی برش دهید. پیش از سرو اجازه دهید تا ساندویچ ها کاملا سرد شوند. در صورت تمایل می توانید روی آنها شکر قنادی بپاشید و سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 384
  • چربی: 19 گرم
  • چربی اشباع شده: 6 گرم
  • پروتئین: 14 گرم
  • کربوهیدرات: 40 گرم
  • قند: 11 گرم
  • فیبر: 7 گرم
  • کلسترول: 114 میلی گرم
  • سدیم: 439 میلی گرم
منبع: فوت و فن
انتشار: 17 مرداد 1401 بروزرسانی: 17 مرداد 1401 گردآورنده: huseynvahedi.ir شناسه مطلب: 2250

به "تست فرانسوی سبوس" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تست فرانسوی سبوس"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید