طرز تهیه آش عناب؛ غذایی سنتی و خوشمزه

به گزارش وبلاگ واحدی، امروز قصد داریم طرز تهیه آش عناب را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه آش عناب؛ غذایی سنتی و خوشمزه

مواد لازم:

لوبیا قرمز. 40 گرم

برنج. 40 گرم

عناب. 50 گرم

خلال بادام. 30 گرم

رب انار. به اندازه کافی

شیره انگور. به اندازه کافی

روغن زیتون. به اندازه کافی

نمک و دارچین. به اندازه کافی

نعناع خشک به اندازه کافی

ادویه به مقداردلخواه

طرز تهیه آش عناب:

ابتدا لوبیا را از شب قبل بخیسانید و موقع بار گذاشتن آبش را دور بریزید وآب تازه اضافه کنید وبگذارید کاملا بپزد.

نمک و دارچین و ادویه را همراه با پیاز تفت داده شده اضافه کنید. اجازه دهید لوبیا پخته شود سپس برنج خیسانده را همراه با خلال بادام اضافه کنیدو به آن آب اضافه کنید، بعد از اینکه برنج کاملا پخته شد عناب ها را که زخمی کرده اید به بقیه مواد اضافه کنید.

در آخر رب انار به عنوان چاشنی یا شیره انگور را بسته به ذائقه خود به دلخواه اضافه کنید و اجازه دهید آش عناب کاملا جا بیفتد.

موقع مصرف می توانید از کمی نعناع داغ استفاده کنید.

مزاج این آش معتدل است و با توجه به سردی وخشکی فصل پاییز مناسب این فصل می باشد.

مقوی و انرژی زا، تقویت دستگاه هاضمه و آرامبخش و مقوی قلب است.

درصورت نفخ می توان کمی زیره سبز نیز به آن افزود.

منبع: گردشبان
انتشار: 12 تیر 1400 بروزرسانی: 12 تیر 1400 گردآورنده: huseynvahedi.ir شناسه مطلب: 1821

به "طرز تهیه آش عناب؛ غذایی سنتی و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه آش عناب؛ غذایی سنتی و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید