طرز تهیه کوفته کاری (هندی) مخصوص و خوش طعم

به گزارش وبلاگ واحدی، کوفته کاری یکی از انواع مختلف کوفته است که هواداران زیادی دارد. این کوفته بسیار خوشمزه و خوش طعم بوده است. طرز تهیه این کوفته خوشمزه بسیار آسان بوده و به راحتی تا یک ساعت و با ساده ترین مواد اولیه آماده می گردد. این کوفته را می توانید به عنوان غذای اصلی یا حتی پیش غذا سرو کنید. بعلاوه برای مهمانی های خانوادگی و دورهمی خود، تهیه این کوفته هندی با طعم بی نظیر کاری پیشنهاد می گردد. این نوع کوفته بدون برنج و با خامه، آرد نخودچی، پودر کاری و بسیاری مواد خوراکی دیگر تهیه شده و می توانید آن را در کنار برنج یا با نان سرو کنید. در ادامه همراه باشید تا به شما طرز تهیه کوفته کاری خوشمزه و خو ش طعم را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه کوفته کاری (هندی) مخصوص و خوش طعم

مواد لازم برای تهیه کوفته کاری

  • گوشت چرخ نموده 300 گرم
  • پیاز یک عدد
  • آرد نخودچی یک قاشق غذاخوری
  • پودر کاری سه قاشق چای خوری
  • روغن دو قاشق غذاخوری
  • آبلیمو یک قاشق غذاخوری
  • خامه سفید کاله خرید آنلاین نصف پیمانه
  • ریحان تازه سه قاشق غذاخوری
  • بادام شش عدد
  • نمک، زردچوبه و فلفل به اندازه لازم

طرز تهیه کوفته کاری

مرحله اول

پیاز را به شکل نگینی و ریز و ریحان را هم ریز خرد کنید. سپس در یک کاسه پیاز خرد شده، گوشت چرخ نموده، نمک، فلفل، ریحان و پودر کاری را ریخته و به خوبی با یکدیگر ترکیب کنید. سپس مواد را به هشت قسمت مساوی تقسیم نموده و هر قسمت را به شکل یک گلوله گرد کنید.

مرحله دوم

گلوله ها باید به مقدار یک نارنگی کوچک باشند. پس از گلوله کردن گوشت، روغن را در ماهیتابه داغ نموده و کوفته ها را در آن سرخ کنید.

مرحله سوم

زمانی که کوفته ها سرخ شدند، آن ها را از روغن در بیاورید. یک قاشق پودر کاری به جامانده و یک قاشق آرد را در همان ظرف تفت دهید. سپس خامه را با همزن برقی یا چنگال به خوبی هم بزنید تا پف نموده و نرم گردد. حالا این خامه را به آن اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا به جوش بیاید.

مرحله چهارم

کوفته ها و بادام ها را به خامه در حال جوش اضافه نموده و حرارت را کم کنید و اجازه دهید کوفته ها بپزند. پس از اینکه کوفته ها آماده شدند، آن ها را از روی حرارت بردارید و به آن آبلیمو اضافه کنید. حالا کوفته کاری شما آماده است.

نکات

  • کوفته کاری را می توانید هم با برنج و هم با نان سرو کنید.
  • به جای آبلیمو می توانید از آبغوره یا آب نارنج دلخواهتان بهره ببرید.
  • در کوفته کاری، مزه کاری باید کاملا احساس گردد. بااینحال می توانید اندازه آن را به دلخواه، کم یا زیاد کنید.
منبع: کتاب کاله
انتشار: 15 شهریور 1401 بروزرسانی: 15 شهریور 1401 گردآورنده: huseynvahedi.ir شناسه مطلب: 2268

به "طرز تهیه کوفته کاری (هندی) مخصوص و خوش طعم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کوفته کاری (هندی) مخصوص و خوش طعم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید