طرز تهیه یخمه تُرُش؛ از غذاهای قدیمی و خوشمزه اصفهان

به گزارش وبلاگ واحدی، امروز قصد داریم طرز تهیه یخمه تُرُش اصفهانی را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید. یخمه تُرُش یک نمونه از غذا های قدیمی اصفهان است که بسیار خوشمزه و به واسطه داشتن برگه زردآلو، به و آلو بسیار مقوی است.

طرز تهیه یخمه تُرُش؛ از غذاهای قدیمی و خوشمزه اصفهان

مواد لازم:

نمک: کمی

زردچوبه: 1 قاشق چای خوری

شکر: 1/2 استکان

برنج: 1 استکان

گوشت گوسفند: 250 گرم

به خردشده: 2 عدد

زردآلو خشک: 200 گرم

آلوبرقانی: 30 عدد

طرز تهیه:

1. گوشت را با کمی آب و زردچوبه روی حرارت گذاشته تا نیم پز شود.

2. آلو، به و پر زردآلو را به گوشت نیم پز افزوده و پخت را ادامه دهید تا این مواد هم نیم پز شوند.

3. برنج را اضافه کرده و اجازه دهید تا غذا کاملاً جا بیافتد و آب آن کشیده شود.

4. بعد از پخت آرام آرام غذا را بکوبید تا هسته های آلو ها را به تعداد آن ها خارج کنید.

5. بعد از بیرون آوردن هسته ها، غذا را با گوشت کوب خوب وزر دهید، سپس شکر را افزوده و مجدداً روی حرارت قرار دهید تا زمانی که شکر در آن حل شود.

6. سپس یخمه تُرُش آماده شده را در ظرف مورد نظر ریخته و همراه با نان سرو نمایید.

نکته: اندازه شیرینی این غذا بسته به ذائقه خودتان دارد و بهتر است شیره خرما را جایگزین شکر نمایید.

منبع: گردشبان
انتشار: 6 مرداد 1400 بروزرسانی: 6 مرداد 1400 گردآورنده: huseynvahedi.ir شناسه مطلب: 1868

به "طرز تهیه یخمه تُرُش؛ از غذاهای قدیمی و خوشمزه اصفهان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه یخمه تُرُش؛ از غذاهای قدیمی و خوشمزه اصفهان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید