کلم با بیماری کبد چرب مقابله می نماید
به گزارش وبلاگ واحدی، تحقیق جدید نشان می دهد ترکیب طبیعی موجود در سبزیجات چلیپایی نظیر کلم بروکلی، کلم پیچ، گل کلم و کلم بروکسل می تواند به کنترل بیماری کبد چرب یاری کند.
به گزارش خبرنگاران از مهر، تحقیق جدید محققان دانشگاه پزشکی چانگ کینگ چین نشان می دهد ترکیب طبیعی موجود در سبزیجات چلیپایی موسوم به ایندول منجر به ایجاد شیوه های جدید درمانی یا اقدامات پیشگیرانه در بیماری کبد چرب می گردد.
چائودونگ وو، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: ما معتقدیم مواد خوراکی سالم با میزان بالا ترکیب ایندول برای پیشگیری از کبد چرب غیرالکلی ضروری است و برای بهبود سلامت افراد مبتلا به این عارضه هم مفید است.
بیماری کبد چرب غیرالکلی زمانی روی می دهد که کبد به خاطر تجمع چربی، مرمری شکل می گردد. گاهی اوقات بروز این بیماری ناشی از تغذیه ناسالم نظیر مصرف بیش از حد چربی های اشباع شده است.
در صورت عدم توجه به این بیماری، این مشکل می تواند جان فرد را تهدید کند و به بیماری های خطرناکی نظیر سیروز کبدی یا سرطان کبد تبدیل گردد.
در این مطالعه، محققان تاثیر ایندول را بر 137 فرد چینی مبتلا به کبد چرب آنالیز کردند. تیم تحقیق دریافت افراد دارای شاخص توده بدنی بیشتر دارای میزان کمتر ایندول در خون شان هستند.
محققان متوجه شدند مصرف ایندول علاوه بر کاهش میزان چربی در سلول های کبد، می تواند بر سلول های روده هم تاثیرگذار باشد که موجب ارسال سیگنال های مولکولی شده و التهاب را متوقف می نماید.
منبع: جام جم آنلاین